Nuduhake Ora Cukup - Napa Sampeyan Perlu Strategi Amplifikasi Konten

Amplifikasi Konten

Ana wektu yen sampeyan bakal mbangun, dheweke bakal teka. Nanging kabeh sadurunge internet dadi kebak banget karo konten lan gangguan. Yen sampeyan wis frustasi amarga konten sampeyan ora cocog karo biyasane, ora salah sampeyan. Barang wis ganti.

Dina iki, yen sampeyan cukup peduli karo pamirsa lan bisnis sampeyan, sampeyan kudu pancen kudu nggawe strategi supaya konten sampeyan maju menyang wong sing paling mbutuhake - liwat strategi amplifikasi konten.

Napa akeh konten babagan konten?

Kabeh wong lan asune ngerti pentinge teks lan konten visual ana ing pemasaran. Iki minangka kendaraan inti sing ngirim pesen menyang pamirsa, yaiku tembung, gambar lan video sing nggawe emosi lan nggawe wong tumindak. Lan karo tumindak yaiku Transformasi, kabegjan paling dhuwur ing bisnis apa wae.

Kabeh sing sampeyan lakoni, preduli saka saluran [postingan blog, crita Instagram, buletin, video, lan liya-liyane] ing ngarepe para pamirsa mbantu sampeyan tetep minat lan melu merek sampeyan. Iki uga mbantu sampeyan supaya luwih fokus ing bisnis lan kanthi konsisten nggedhekake pamirsa minangka blogger.

Dadi, nggawe konten apik banget, nerbitake ing macem-macem platform uga apik, nanging sampeyan uga kudu nambah yen pengin nganti maksimal jumlah wong.

Mangkene sawetara taktik kuat kanggo nggawe strategi amplifikasi konten sampeyan:

  1. Ads Ads - Pikirake iklan minangka swiwi sing ora katon sing nggawa konten sampeyan nganti luwih dawa. Umume platform, saiki, wis dadi mbayar kanggo muter sistem, utamane Facebook. Ora ana sing salah ing kene, dheweke bisnis, kaya sampeyan. Yen sampeyan bisa nyelehake $ 1 lan entuk bali $ 2, apa sampeyan ora pengin main? Mbayar iklan ora mung kanggo tujuan ngarahake konten sampeyan ing ngarepe pamirsa sing ana. Sampeyan uga cocog kanggo nggayuh pamirsa anyar lan ngembangake jangkauan sampeyan, ngluwihi pengaruh sampeyan dhewe.
  2. Sebutake merek lan pengaruh liyane - Tujuane ing kene yaiku kanggo nggawe hubungan lan kepinginan apik karo kanca-kanca ing ceruk sampeyan kanthi nuduhake sawetara konten utawa menehi tag manawa bisa. Iki bakal ndadekake sampeyan radar lan bakal luwih bisa males nalika wis pas.
  3. Nyuwun pengaruh kanggo mlebu ing - Salah sawijining cara paling gampang kanggo mlebu menyang pamirsa pengaruh yaiku njaluk input babagan topik tartamtu. Aja nyoba nggawe kiriman tamu diterbitake ing platform utawa gawe uwong yakin supaya nuduhake konten sampeyan karo pamirsa, sampeyan bisa ngirim email babagan pendapat babagan topik ing ceruk. Iki bakal mbutuhake wektu sithik lan pungkasane bakal bisa ngasilake bareng kabeh konten karo pamirsa. Lan bakal mbantu sampeyan nggawe hubungan lan kepinginan kanthi cara sing bener. Kajaba iku, cukup coba gunakake pendekatan pemikiran kritis dhewe kanggo entuk gambaran sing realistis lan ora dibuwang emosi babagan produk sampeyan.
  4. Gunakake pencakar langit teknik! - Cekakipun, iki minangka cara kanggo mbangun konten sing wis ana regane. Intine, sampeyan nindakake riset gedhe babagan topik tartamtu, nglumpukake data sabisane lan banjur nambahake topik ing topik kasebut lan nuduhake perspektif unik menyang kabeh obrolan. Yen wis rampung, kirim konten menyang kabeh kreator konten liyane sing kasebut ing karya sampeyan lan njaluk saran lan nuduhake karo pamirsa dhewe.
  5. Repurpose konten sampeyan - Apa akeh kiriman blog sing terkenal dilindhungi ing situs sampeyan? Wenehi wiwitan sing anyar kanthi nggabungake pandhuan ijo kanthi nggunakake konten sing paling apik. Banjur gunakake minangka magnet generasi utama kanggo perhatian ekstra lan kesadaran merek. Iki bakal ngidini sampeyan nggunakake maneh konten sing ana sing mbutuhake wektu lan sumber daya kanggo nggawe lan entuk khalayak anyar.
    • Ngowahi kiriman blog dadi kiriman media sosial ukuran cokotan lan kuotasi sing bisa ditindakake
    • Nggawe video cendhak nggunakake alat kaya Lumen5 or Inshot kanggo nuduhake sawetara tips cepet
    • Njupuk audio saka konten video lan ganti dadi podcast

pikirane final

Pungkasane, sampeyan kudu strategis kanthi nggawe lan nggunakake konten sampeyan. Iki tegese sampeyan kudu mikir kanthi strategis lan nyurung konten sing paling apik ing ngarepe wong-wong sing paling mbutuhake. Kuncine ing kene yaiku relevansi.

Ora ana sing luwih sedhih tinimbang nggawe konten sing akeh banget lan banjur disebarke marang pamirsa sing salah. Ayo cara iki ngarahake kabeh strategi nggawe lan nambah konten.

Priksa manawa sampeyan ngerti tenan babagan masalah pamirsa lan uga solusi sampeyan wis jelas. Banjur, wenehi perhatian menyang endi target pamirsa target. Banjur lebokake platform kasebut kanthi nggunakake konten sing relevan sing uga selaras karo target lan misi bisnis sampeyan.

Kepiye saiki nggawe lan promosi konten sampeyan? Lan teknik amplifikasi iki sing pengin sampeyan coba dhisik? Ayo wenehake pikirane babagan komentar ing ngisor iki!