Konten 4.0 Saka Apik tenan Kanggo Akeh

paningkatan isi 4

Aku ora yakin manawa konten pancen berkembang amarga Infographic iki bakal teori, nanging aku yakin ana persaingan luar biasa kanggo konten lan teknologi sing berkembang kanthi cepet sing mbutuhake bisnis nandur modal ing konten sing apik. Utawa… minangka Konten 4.0 bakal netepake… Apik tenan kanggo Akeh!

saka 2012 Ngilangi: Panyekel tanah utama kanggo konsumen digital. Model bisnis ganti kanthi cepet. Teknologi saka pambayaran seluler menyang transaksi mikro dikembangake minangka strategi penghasilan tambahan kanggo pariwara lan paywalls. "Media" ora mung nyakup konten, nanging uga perdagangan, pembayaran, lan platform.

mundhak isi 40

Infographic dening GOLEKAN, konferensi digawe dening Business Insider ing New York wiwit tanggal 27-28 November 2012.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.