Secara kontak: Ngoptimalake ROI Jaringan

layar kontak

Ngatur hubungan karo prospek lan klien iku paling penting nalika nahan lan akuisisi. Nalika ngasilake investasi iku apik banget kanggo para klien, ngewangi ideasi, saran platform, lan uga dadi konektor kanggo warta industri, riset kompetitif, vendor liyane lan pelamar kerja asring uga penting lan migunani kanggo dheweke.

CRM khas duwe kemampuan kanggo ngrekam titik tutul tim sampeyan - nanging ora kudu nggawa mulih nuturing. Tujuan utamane kanggo mbantu bisnis ngetutake wong sing bener, ing wektu sing pas, kanggo nggedhekake ROI hubungan liwat peningkatan retensi, akuisisi lan titik tutul rujukan.

Fitur Kontak

  • Dashboard - Ngatur lan nglacak kabeh kegiatan nggawe hubungan lan ndeleng kabeh pangeling-eling lan tumindak tindakake saben dina lan ngerti persis sapa sing kudu sampeyan tindakake saben dina. Lacak kemajuan pangembangan hubungan sampeyan kanthi statistik mingguan lan kelas hubungan sampeyan supaya sampeyan ngerti persis ing endi sampeyan ngadeg.
  • Cithakan email - Melu kontak karo olahpesen nggunakake template internal supaya sampeyan tetep pesen sing paling efektif nalika kudu diterusake. Bidang dinamis ngaktifake templat supaya kanthi otomatis nempatake pesen nganggo data pribadi kunci panampa.
  • Nuduhake artikel - Tambah regane kanthi nuduhake artikel liwat alat sing ana ing browser kanggo kurasi artikel, video, postingan blog lan situs liyane menyang jaringan kanthi pesen sing dipersonalisasi.
  • Intro Maker - Gawe pengantar ing antarane jaringan sampeyan kanthi ngirim deskripsi lan data kontak saben wong menyang kalorone panampa sekaligus.
  • ScaleMail - Kirim pesen khusus nganti 250 kontak sing dipilih nggunakake kolom lan template kanthi otomatis. Sadurunge dikirim, sampeyan bisa nambah cathetan individu ing saben email kanggo tutul pribadi liyane.
  • program - ngidini sampeyan nyiyapake serangkaian tumindak kanthi kontak utawa klompok tartamtu sajrone wektu, kanthi otomatis utawa kanthi persetujuan sampeyan.
  • Pipa - Nggawe visualisasi kesepakatan lan prioritasake usaha kanthi nuduhake proyek sing ing tahap pipa sampeyan. Alat kasebut ngidini sampeyan nggambarake transaksi wiwit mbukak nganti cedhak miturut fase sing disesuaikan, lan nuduhake transaksi sing bakal gagal.
  • Manajemen kontak - Nalika ndhaptar kontak, sampeyan bakal langsung nyambung email, profil media sosial, lan smartphone menyang platform. Iki ngidini kanthi kontak kanthi otomatis nggawe database kontak kanggo sampeyan tanpa ana entri manual ing sisih sampeyan.
  • Kegiatan tim - Pantau kemajuan individu lan tim nalika ngubungi manajemen. Deleng pirang-pirang kontak sing dituduhake saben kolega lan pira kontak sing wis dihubungi minggu iki.
  • Tugas tim - kirim kontak menyang kolega lan dheweke mung bakal nampa kabar tindak lanjut kanggo kontak kasebut, nggawe kepemilikan kontak sejatine.
  • Nuduhake ember - Sambungake ember pribadi kanthi ember menyang tim sampeyan supaya cathetan kontak sing paling relevan mesthi anyar.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.