Konsumen nglawan Bali!

Aku ora yakin manawa ana wong sing ujar manawa web saiki dadi sumber sing paling apik kanggo wong sing bisa ditliti. Dina iki aku nemokake kiriman ing Dealzmodo saka Blog Gizmodo kanggo a $ 79 17 screen layar datar ngawasi Muni apik banget kanggo dadi bener?

Salah sawijining komentar ing blog ujar manawa mriksa eCost (reseller) lan ratings at ResellerRatings.com. eCost duwe sawetara peringkat paling murah ing sistem kasebut - kanthi panebusan rabat sing elek miturut 87 pengulas sajrone 6 wulan pungkasan lan 587 total.

Rating Reseller

Aku isin yen ora nate ndeleng ResellerRatings.com sadurunge. Untunge, aku blanja ing NewEgg.com cukup lan dheweke duwe rating apik! (Aku seneng pilihan komputer barebone!).

Biyen dadi Tuku Ati-ati....
               nanging saiki wis Penjual Ati-ati

Aku wis menehi bookmark ResellerRatings.com lan bakal ngawasi perusahaan sing bisa tuku nanging durung. Apa sumber sing apik lan sarana sing apik kanggo konsumen supaya bisa mundur maneh! Aku seneng interweb, tabung lan kabeh!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.