10 Tren Pelanggan ing 2017… Kanthi Piweling!

tontonan snapchat

Aku ngerti yen wulan Februari nanging kita durung siyap ngeculake data tren sing diramalake kanggo taun mbesuk. Panliten iki babagan tren konsumen saka GlobalWebIndex mumet ing macem-macem susunan lan owah-owahan prilaku konsumen.

The Tren 17 Laporan malah ngelingake yen taun iki diarani kontes ambruk bisa nyebar saka media sosial utama menyang aplikasi olahpesen amarga nambah fungsi - lan pangguna mandheg melu.

Ing taun 2012, rata-rata pangguna internet duwe udakara telung akun media sosial / olahpesen - saiki cacahe udakara pitung, tegese anane macem-macem layanan khusus wis mengaruhi kepiye komunikasi karo media sosial. Analis Tren GlobalWebIndex Katie Young

Ing laporan 60 kaca, CEO GlobalWebIndex Tom Smith nulis babagan enem tren inti sing netepake jaman iki - lan analis ahli ngenali 10 tren utama sing bakal ditonton ing 2017:

  1. Mobile-First - "Lansekap pertama seluler" wis cedhak, kanthi merek sing gagal prioritas seluler duwe risiko ilang kesempatan utama lan mbebayani hubungane karo konsumen sing luwih enom.
  2. Mobile Global - India, Filipina lan Indonesia siyap dadi pasar anyar sing amba kanggo smartphone.
  3. Streaming Langsung Game - Pemasaran bisa nyedhaki game - amarga game penonton entuk daya tarik. Data GlobalWebIndex nuduhake manawa siji saka papat pangguna wis nonton stream game langsung ing wulan kepungkur
  4. Facebook Marketplace - Facebook Marketplace bisa diwiwiti, nggawe longkangan sing ana ing antarane riset lan tuku.
  5. Video Sosial - An bledosan video konten ing media sosial bakal menehi pengaruh utama marang strategi pemasaran ing taun 2017.
  6. Content Marketing - Konsumen wis entuk kekuwatan dening ad-blocker kanthi komunitas online dadi kurang mbukak kanggo pariwara interruptive, tegese para pemasar lan pengiklan kudu njupuk pendekatan anyar, supaya bisa nyedhaki dunia pemasaran sing didhukung dening konsumen, luwih dhisik tinimbang sadurunge.
  7. Pamblokiran Iklan Seluler - Pemblokiran iklan seluler bakal nyebar saka Asia menyang Kulon, tegese pariwara seluler kudu ganti menyang olahpesen sing kurang ngganggu lan konten sing luwih relevan.
  8. virtual Reality - Mobile bisa dadi pemenang gedhe amarga Reality Virtual lan Augmented Reality (VR & AR) diwiwiti karo konsumen - 40% sing wis ngungkapake minat nggunakake headphone VR
  9. Snapchat - Snap bisa miwiti revolusi teknologi sing bisa dipakai sawise dicelupake menyang banyu nganggo Snapchat Spectacles - kacamata kaca sing ngrekam potongan video sing kanthi otomatis disimpen menyang Kenangan Snapchat pangguna. Piranti kasebut nggunakake lensa 115 derajat sing niru carane manungsa ndeleng.

Unduh Tren Pelanggan 2017

tren teknologi 2017

Babagan Indeks Web Global

GlobalWebIndex minangka perusahaan teknologi sing bermarkas ing London sing nyedhiyakake data profil pamirsa ing 40 negara menyang merek, agensi pemasaran lan organisasi media paling gedhe ing donya.

Perusahaan kasebut njaga panel global luwih saka 18 yuta konsumen sing gegandhengan, sing digunakake kanggo nggawe 8,500 poin data babagan prilaku para pangguna internet ing saindenging jagad. Klien kalebu Twitter, Google, Unilever, Johnson & Johnson, WPP, IPG lan Omnicom Group bisa nglumpukake wawasan sing jero babagan prilaku, persepsi lan minat pamirsa kanthi kombinasi survey lan Analytics data nggunakake platform GlobalWebIndex.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.