Perilaku Pelanggan vs Bisnis ing Media Sosial

media sosial konsumen vs smb

Zoomerang survey babagan para keputusan ing bisnis AS kanthi kurang saka 1,000 karyawan uga konsumen kanggo ngerti panggunaan media sosial, utamane Facebook minangka cara kanggo sesambungan. Survei online Zoomerang digunakake kanggo nglumpukake lan nganalisis data lan asil diterbitake: Pemasaran ing Hasil Digital SMB & Survei Konsumen, 2011. Total, 1180 pembuat keputusan bisnis cilik lan menengah (SMB) lan 500 konsumen ngrampungake survey sing menehi wawasan babagan panggunaan media sosial, preferensi Facebook lan cara saben segmen nggunakake alat kasebut kanggo berinteraksi kanggo tujuan bisnis.

Tujuane: entuk tampilan luwih jero babagan bisnis cilik nganti menengah (SMB) lan konsumen nggunakake alat media sosial kanggo sesambungan kanggo tujuan bisnis.

Asile apik banget mula aku takon marang sponsor, Zoomerang, yen kita bisa menehi asil menyang Infographic? Ide sing disenengi lan saiki nggawe infographic hebat liyane! Pancen apik banget yen mbandhingake tanggapan konsumen karo pangambil keputusan SMB. Iki nuduhake akeh pemahaman babagan kesenjangan ing antarane kepiye bisnis ndeleng media sosial lan pangarepan konsumen babagan kepiye pengin melu bisnis!

infographic zoomerang midw2011 640

Yen sampeyan pengin nuduhake Infographic iki ing situs sampeyan, gunakake kode ing ngisor iki:

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.