Apa Pikirane Pelanggan Babagan Privasi

Depositphotos 20159965 s

Media seneng mbengung babagan carane perusahaan nggunakake lan nyalahake data gedhe. Apa konsumen pancen peduli? Minangka pemasar, siji-sijine pangarep-arepku yaiku supaya data bisa digunakake kanggo nambah pengalaman sing dakwenehake saka merek. Kadhangkala iki rada optimis banget, nanging nalika aku mangsuli pirang-pirang pitakon lan banjur pengalamane durung dipersonalisasi, aku asring nerusake. Kepiye pelanggan? Apa dheweke peduli babagan cara nggunakake data sing dijupuk ing saben titik keterlibatan lan konversi ing dalan?

Infographic saka SDL iki nuduhake kepiye para pemasar ora sacara efektif ngandhani mupangat nuduhake sawetara data, nanging ing wektu sing padha ora kudu nggunakake data sing ana - lan ana sawetara dhasar sing konsumen durung siyap bareng karo merek sing diwenehake ora percoyo. Mangkene sawetara temuan utama:

  • Apa sing dipikirake pelanggan babagan program loyalitas? Dheweke ngalahake produk gratis. 49 persen responden ujar manawa bakal menehi informasi pribadi kanggo program kasetyan, nanging mung 41 persen bakal nindakake perkara sing padha kanggo produk lan layanan gratis.
  • Apa sing dipikirake pelanggan babagan pelacakan ing toko? Dheweke nolak. 76 persen responden kanthi smartphone ora kepenak nalika para pengecer nglacak gerakan ing toko.
  • Apa sing dipikirake pelanggan babagan fitur privasi seluler? Dheweke ora nggunakake. 72 persen responden global arang utawa ora nate nggunakake fitur "Aja Lacak" utawa "Nyamar" sing ngidini dheweke ora bisa melu nelusuri situs web.

Download whitepaper lengkap, Data Pemasaran lan Privasi Pelanggan: Apa sing Pancen Mikir Pelanggan Sampeyan.

print

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.