Kepiye Perusahaan Barang Kemasan Konsumen Nggunakake Data Gedhe?

Barang Kemasan Konsumen

Yen ana siji industri ing endi ton data dijupuk terus-terusan, ing industri Barang Kemasan Pelanggan (CPG). Perusahaan CPG ngerti manawa Big Data iku penting, nanging dheweke isih durung bisa nyambut gawe saben dinane.

Apa Barang Paket Konsumen?

Barang rangkep konsumen (CPG) minangka barang sing digunakake saben dinane dening rata-rata konsumen sing mbutuhake penggantian utawa penambahan rutin, kayata panganan, omben-omben, sandhangan, tembako, dandanan, lan produk rumah tangga.

Andrew Bloomenthal, Investopedia

Miturut Bedrock Analytics, ing barang sing dikemas saka konsumen industri diramalake ngasilake luwih saka $ 2 triliun saben taun ing Amerika Serikat. Ana ewonan produsen CPG sing nyoba adol puluhan ewu merek, lan atusan ewu barang dadi udakara 300 pengecer utama. Kasunyatane, 5 pengecer paling laris saka pabrikan cenderung wis dandan luwih saka setengah saka total sales.

Pengecer nuntut luwih akeh informasi, wawasan, lan pituduh saka pabrikan supaya bisa nambah macem-macem produk lan nambah penjualan ing kategori produk. Nalika pabrikan CPG sing luwih gedhe duwe sumber daya internal kanggo menehi wawasan kasebut, umume produsen cilik lan ukuran menengah ora.

Analytics Bedrock mbantu produsen CPG nggunakake kekuatan analisis data kanggo nyengkuyung tuwuh lan menang papan. Tim ing kono kepengin weruh lan kepiye profesional CPG nggunakake data sing digunakake.

Data wis penting kanggo perusahaan CPG kanggo njupuk keputusan sing efektif. Kasunyatane yaiku persentase akeh produsen CPG sing terus berjuang karo analisis data. Kebutuhan sing penting sing bakal diterusake Bedrock - kalebu liwat riset kaya iki, lan liwat platform analisis data sing aktif AI.

Bakal Salcido, CEO saka Bedrock Analytics

Cukup narik kawigaten, survey nuduhake manawa mayoritas organisasi CPG duwe akses menyang data, nanging ora kepenak nyebarake data dadi asil sing bisa ditindakake. Iki ora nguntungake, amarga data kasebut penting banget kanggo keputusan internal, kalebu:

  • Reregan
  • promosi
  • Pemasaran lan Merek
  • Distribusi
  • Nyedhiyakake Wawasan kanggo Para Pembeli
  • Nyampekno Wawasan kanggo Eksekutif

Dheweke survey babagan pilihan profesional CPG, lan nggawe asil survey menyang infographic sing migunani lan murup.

Infographic Data CPG Gedhe

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.