Sinau Panggunaan Media Anyar Pelanggan Dirilis

media anyar

Judhul esuk ing dina iki press release babagan Studi Media Anyar Konsumen Cone 2009 maca, "Papat-out-of-Five Pangguna Media Anyar Berinteraksi karo Perusahaan lan Merek Online, munggah 32% saka 2008."

Iki ora akeh warta sing nggegirisi amarga iki minangka konfirmasi apa sing wis dipercaya para pemasar kanthi logis. Yen sampeyan online, sampeyan bisa uga pengin sesambungan karo merek sing sampeyan tuku kanthi sawetara cara.

Mike Hollywood, direktur media anyar Cone, dikutip ing rilis kasebut, "Isih ana kesempatan kanggo perusahaan sing duwe pemikiran maju kanggo nggawe kehadiran lan entuk kauntungan kompetitif. Adhedhasar tuwuhing interaksi pangguna karo perusahaan, keputusan tuku sing akeh banget dipengaruhi media anyar. Sampeyan kudu mlebu saiki amarga kreta wis metu saka stasiun. ”

Tokoh liyane sing dikutip:

  • 95% pangguna media anyar yakin manawa perusahaan / merek kudu ana ing media anyar
  • 89% yakin perusahaan / merek kudu sesambungan karo konsumen
  • 58% golek perusahaan / merek ing situs web tradisional
  • 45% golek perusahaan / merek liwat email
  • 30% pengin sesambungan ing jaringan sosial
  • 24% pengin sesambungan liwat game online
  • 61% aran perusahaan / merek prioritas utama karo media anyar sing kudu ngrampungake masalah lan menehi informasi

ngimpi_4667953Aku kudu ngakoni manawa aku rumangsa dadi segawon tuwa. Makane aku cekik cekikikan nalika kelingan nulis kanggo blog teknologi pemasaran. Nanging minangka mahasiswa prilaku manungsa, aku ngerti manawa kabeh duwe loro prekara sing padha: kita kepengin komunikasi konektif lan seneng nggawe inovasi.

Dadi, kita bakal terus golek cara anyar kanggo ngobrol, crita, kanggo nuduhake informasi. Yen para pemasar, sampeyan ora nggunakke saluran komunikasi anyar kasebut amarga mung amarga sampeyan mikir mung gaya utawa ora migunani, mula aja kaget nalika ditinggal, ngadeg ing stasiun sepur karo para pemasar sing wis dawa lan dawa liyane sing pengin yen mung mlaku ing kreta kanthi kecepatan tinggi.

Kanggo maca luwih lengkap babagan raos konsumen babagan tanggung jawab perusahaan lan media anyar uga panyebab lan media anyar, waca ing rilis ing Reuters utawa langsung menyang Sinau kerucut.

One comment

  1. 1

    Sampeyan rumangsa kaya segawon lawas, cepet, aku kerja ing industri batu bara nalika isih enom, panambang- 69 ganti basis keterampilan, saiki aku kerja ing pemasaran internet. Kanthi nganggo cara akeh, dheweke loro nuduhake utas umum yaiku 'bahan bakar pikiran'. Aku seneng analogi sampeyan karo sepur cepet lan wong utawa wong sing isih kari ing stasiun, kalebu industri kanthi sampurna. Ana siji prekara sing teka-teki kanthi cara pangowahan saya cepet, aku kepengin weruh tujuane bakal nggawa kita kabeh. Salam Dape

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.