Apa Pikirane Konsumen Babagan Lanskap Media Anyar?

survey perdagangan generasi

Ana quandry sing menarik nalika njaluk saran liwat survey mungsuh nglumpukake nyata prilaku. Yen sampeyan takon marang konsumen apa wae sing seneng pariwara, sawetara sawetara bisa uga mlumpat babagan carane ora sabar ngenteni iklan sabanjure supaya bisa ditampilake ing Facebook utawa iklan sabanjure sajrone acara televisi favorit. Aku durung nate nemoni wong mau…

Kasunyatane, mesthine yaiku perusahaan ngiklanake amarga sukses. Iki investasi. Kadhangkala investasi jangka panjang ing kesadharan merek lan tekan nalika investasi langsung ora dikarepake. Biyen, kampanye sing kuat ... bisa uga diskon ... sing kudu menehi tanggepan langsung. Nalika konsumen ujar manawa dheweke ora seneng pariwara, lan bisa uga ora ngindhari pariwara, dheweke tetep menehi reaksi nalika pariwara kasebut cocog karo kapinterane utawa tuntutane.

Iku mung ati-ati nalika nganalisa respons survey. Asil survey saka klompok Acquity kasebut minangka asil gedhe kanggo mbandhingake reaksi konsumen ing saluran media anyar dibandhingake karo saluran tradisional. Contone, Facebook wis cedhak karo otoritas pariwara koran. Nanging, TV lan Print isih duwe pasar kanggo nyopir pelanggan anyar kanthi konten bermerek.

Aku mesthi ujar manawa konsumen ora lunga menyang Facebook kanggo tuku sabanjure, mula aku ora ragu manawa ora ana apresiasi kanggo konten sing disponsori ing kana - sanajan diskon bisa uga efektif. Kanthi tembung liyane ... konsumen pancen ora preduli babagan nggawe hubungan pribadi karo merek sampeyan - cukup menehi kesepakatan yen dheweke duwe.

Grup Acquity, bagean saka Accenture Interactive, nganalisa 2,000 konsumen AS babagan pangarepan kanggo keterlibatan merek ing lanskap perdagangan sing ganti. Dheweke mriksa kabiasaan lan pilihan babagan keterlibatan digital, blanja lan layanan kanggo nemokake tren sing bakal mengaruhi merek ing taun 2015 lan liya-liyane.

Kesempatan kasebut, miturut pendapat saya, nyedhiyakake panjaluk pelanggan relevan lan respon. Yen konsumen ngerti manawa melu merek bakal entuk apa sing dikarepake lan nalika pengin, dheweke bakal ndhaptar!

Download laporan lengkap - Grup Acquity, 2015 Sinau Generasi Niaga Sabanjure.

survey konsumen-commerce

4 Komentar

  1. 1
    • 2

      Aku dudu penggemar diskon, Paul. Aku rumangsa yen sampeyan salah ngerteni pelanggan lan sampeyan ngilangi produk utawa layanan sampeyan. Nanging survey terus-terusan ujar manawa masarakat ngetutake merek ing media sosial amarga ngarepake tawaran, diskon utawa kupon.

  2. 3

    Hei Douglas, apa sing bakal sampeyan ujar minangka 5 perusahaan paling dhuwur sing menehi pengaruh ing lanscape media anyar?

    • 4

      Pitakon sing apik banget lan duwe macem-macem dimensi. Aku mesthi ragu-ragu ngaku "top" amarga ana gandhengane karo kabutuhane bisnis lan kepiye komunikasi efektif karo prospek. Kanggo media anyar:

      • Aku ngira ana sawetara owah-owahan sing luar biasa karo video, mula aku bakal mbukak Blab. Kemampuan kanggo nindakake konferensi video mbukak kanthi partisipasi pamirsa minangka pengalaman sing unik lan nyenengake.
      • Snapchat bisa uga sabanjure. Amarga aspek nganyari sementara, bisnis lan wong dadi luwih transparan. Dheweke rumangsa luwih aman.
      • Gazi Sysomo minangka kemajuan gedhe ing ngawasi media sosial sing ngidini perusahaan ngrungokake merek sing ditampilake ing video lan gambar tinimbang kasebut ing teks.
      • Optimove yaiku perusahaan sing nggunakake pembelajaran mesin kanggo prédhiksi lan nampilake pengalaman panganggo sing optimal kanggo ningkatake pengunjung ing corong konversi.
      • Apple kudu entuk sebutno ... ora mung amarga aku fanboy, nanging Apple Watch minangka kemajuan teknologi sing bisa digunakake sing janjeni.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.