Pemasaran menyang Tujuan, Ora Bola Bola

isi vs maksud

eyeballsPemasar sekolah lawas kaya-kaya kasebut bakal gagal cacahe bola mripat. Aku mesthi dadi basis data lan pemasar langsung, mula aku seneng entuk tengen eyeballs tinimbang nyurung pariwara ing ngarepe kabeh.

Bisnis kaya Kaca Kuning seneng uga ngetrapake nomer akeh. Aku maca sepisan 87% Populasi AS nggunakake Kaca Kuning ing taun 2007. Nalika maca cetakan apik, iki diwiwiti kanthi survey telpon. Ana akeh banget pitakon sing kudu ditakonake nalika ana wong sing ngarani sampeyan kaya ngono,

  • Survei telpon digawe jam piro?
  • Apa demografi wong sing disurvei?
  • Pira konversi sing digawe saka Yellow Page nggunakake?
  • Apa Rata-rata Rata-rata Investasi kanggo pengiklan Kaca Kuning?
  • Demografi apa sing digayuh wong-wong kasebut? Apa cocog karo demografi target perusahaan saya?
  • Apa definisi saka used?

Nglirwakake nomer akeh, apa sing dikarepake Kaca Kuning maksud. Nalika pangguna mbukak Kaca Kuning, dheweke lagi misi lan misi kasebut mesthine bakal nggawe keterlibatan karo pengiklan.

Mesin telusuran nyedhiyakake paling kuat maksud. Yen nggoleki "pamuter mp3 paling apik", kemungkinane aku bakal maneh lan pungkasane bisa tuku apa sing dak goleki. Iki kok dadi akeh bisnis blogging - kanggo nyedhiyakake produk lan layanan kanthi mesin telusuran sing apik kanggo tembung kunci babagan konsumen lan bisnis sing nggoleki.

Kaca Kuning Internet (IYP) beda banget. Direktori bisnis iki kalebu panggolekan mesin telusuran sing apik lan nomer akeh. Aku yakin manawa IYP bener-bener ngencerake kemampuan kanggo nyambung menyang bisnis sampeyan amarga kudu:

  1. search
  2. Temokake direktori
  3. Navigasi direktori
  4. Pilih situs sampeyan saka direktori
  5. Navigasi menyang situs sampeyan
  6. Ngonversi

Yen sampeyan tuku kanggo nyelehake ing IYP, sampeyan ngidini IYP dadi pemilik lan gateway menyang bisnis tinimbang situs web sampeyan dhewe. Kajaba iku, sing nggoleki ora bisa mung Telusuri, Land lan Konversi - dheweke kudu navigasi direktori. Akeh konsumen lan bisnis sing kelangan konversi kanthi adoh banget 1 klik.

Konten lawan Intens

njupuk maksud dadi wawasan, dudu nomer akeh, bisnis uga kudu ora precaya karo jaringan sosial. Aku ndeleng akeh wong sing ngomong babagan sukses entuk bisnis liwat Facebook. Aku ora ragu manawa ana kesempatan kanggo dagang ing kana; nanging aku ora ragu babagan pengunjung maksud kanggo tuku.

Singkatnya, aja nganti kesasar lan prioritasake investasi pemasaran online kanthi tujuan lan kesempatan sing paling gedhe:

  • Miwiti kanthi panempatan mesin telusuran sing apik - liwat ngoptimalake toko online utawa njupuk blogging perusahaan.
  • Manfaat konten kasebut liwat media sosial liyane.
  • Nggarap strategi upsell lan retensi sing nggabungake email Marketing lan Mobile Marketing.

5 Komentar

  1. 1

    Artikel kasebut ora kasebut kanthi tepat, nanging aku gelem yakin manawa survey iki mung nutupi telpon HOME. Temenan ora kalebu jinis wong sing ora duwe telpon ing omah utawa ora prelu survey. Aku ngira yen bisa ngganti asil survey pungkasan.

    • 2

      Aku setuju karo sampeyan James. Aku mesthi nyengkuyung 'survey telpon' amarga akeh wong ing demografi online ora duwe telpon ing omah, ora mangsuli telpon omah, utawa sejatine kerja sajrone jam survey rampung.

  2. 3

    Aku mikir manawa aku bisa mangsuli pitakon babagan metodologi sing digunakake kanggo survey telpon Kaca Kuning.

    Wawancara ditindakake saben dina saben taun kajaba Taun Anyar, Thanksgiving lan Natal.

    Medthodology sing digunakake yaiku dial digit acak sing tegese saben nomer telpon darat duwe kesempatan sing padha kanggo dipilih. Metodologi iki ngasilake conto sing bisa ditrapake kanggo kabeh populasi diwasa AS.

    86% wong sing ujar manawa nuduhake Kaca Kuning ujar manawa wis tuku utawa arep.

    Rata-rata laba investasi saka pariwara tampilan lokal yaiku $ 13 saka saben $ 1 investasi.

    Amarga cara survey, profil demografi tekan kaca kanggo Pedunung diwasa AS. Pangguna Kaca Kuning biasane 25-49, lulusan perguruan tinggi, penghasilan HH> $ 60K, ukuran kulawarga> 4, Dipindhah kaping 3+ ing taun kepungkur, lan urip ing papan saiki kurang saka setaun.

    Definisi pangguna yaiku wong sing mbukak direktori lan ndeleng siji utawa luwih iklan.

  3. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.