Pemasaran menyang Tujuan, Ora Bola Bola

isi vs maksud

eyeballs

Pemasar sekolah lawas tansah koyone digantung ing cacahe bola mripat. Aku mesthi dadi basis data lan pemasar langsung, mula aku seneng entuk tengen eyeballs tinimbang nyurung pariwara ing ngarepe kabeh.

Bisnis kaya Kaca Kuning seneng uga ngetrapake nomer akeh. Aku maca sepisan 87% Populasi AS nggunakake Kaca Kuning ing taun 2007. Ing maca print nggoleki, iki dianggep liwat survey telpon. Ana akeh banget pitakonan sing kudu ditakoni nalika ana wong sing menehi nomer gedhe marang sampeyan, kayata:

  • Jam pira survey telpon ditindakake?
  • Apa demografi wong sing disurvei?
  • Pira konversi sing digawe saka Yellow Page nggunakake?
  • Apa Rata-rata Rata-rata Investasi kanggo pengiklan Kaca Kuning?
  • Demografi apa sing digayuh wong-wong kasebut? Apa cocog karo demografi target perusahaan saya?
  • Apa definisi saka used?

Nglirwakake nomer gedhe, apa sing ditindakake dening Yellow Pages maksud. Nalika pangguna mbukak Kaca Kuning, dheweke lagi misi lan misi kasebut mesthine bakal nggawe keterlibatan karo pengiklan.

Mesin telusuran nyedhiyakake paling kuat maksud. Yen nggoleki "pamuter mp3 paling apik", kemungkinane aku bakal maneh lan pungkasane bisa tuku apa sing dak goleki. Iki kok dadi akeh bisnis blogging - kanggo nyedhiyakake produk lan layanan kanthi panempatan mesin telusur sing apik kanggo tembung kunci babagan carane perusahaan lan konsumen nggoleki.

Internet Yellow Pages (IYP) rada beda. Direktori bisnis iki nuduhake penempatan mesin telusur sing apik lan nomer gedhe. Kapercayanku yaiku IYP bener-bener nyuda kemampuan timbal kanggo nyambung menyang bisnis sampeyan amarga kudu:

  1. search
  2. Temokake direktori
  3. Navigasi direktori
  4. Pilih situs sampeyan saka direktori
  5. Navigasi menyang situs sampeyan
  6. Ngonversi

Yen sampeyan tuku kanggo nyelehake ing IYP, sampeyan ngidini IYP dadi pemilik lan gateway menyang bisnis tinimbang situs web sampeyan dhewe. Kajaba iku, sing nggoleki ora bisa mung Telusuri, Land lan Konversi - dheweke kudu navigasi direktori. Akeh konsumen lan bisnis sing kelangan konversi kanthi adoh banget 1 klik.

Konten lawan Intens

njupuk maksud dadi pertimbangan, lan dudu jumlah gedhe, bisnis uga kudu mamang babagan jaringan sosial. Aku ndeleng akeh wong sing ngomong babagan sukses entuk bisnis liwat Facebook. Aku ora mangu-mangu ana kesempatan kanggo dagang ing kana, nanging aku ragu karo pengunjung. maksud kanggo tuku.

Singkatnya, aja nganti kesasar lan prioritasake investasi pemasaran online kanthi tujuan lan kesempatan sing paling gedhe:

  • Miwiti kanthi penempatan mesin telusur sing apik - kanthi ngoptimalake toko online utawa njupuk blog perusahaan.
  • Manfaat konten kasebut liwat media sosial liyane.
  • Nggarap strategi upselling lan retensi sing kalebu email Marketing lan Mobile Marketing.

5 Komentar

  1. 1

    Artikel ora ngandika persis, nanging aku bakal gelem nang sing survey iki mung nutupi HOME telephones. Temenan ora kalebu jinis wong sing ora duwe telpon omah utawa ora peduli kanggo njupuk survey kasebut. Aku sing Ngartekno ngganti asil pungkasan saka survey.

    • 2

      Aku setuju karo sampeyan James. Aku tansah leary saka 'survei telpon' amarga dadi akeh ing demografi online salah siji ora duwe telpon ngarep, ora njawab telpon ngarep, utawa lagi bener ing karya sak jam survey rampung.

  2. 3

    Aku rumangsa bisa mangsuli pitakon sampeyan babagan metodologi sing digunakake kanggo survey telpon Yellow Pages.

    Wawancara ditindakake saben dina saben taun kajaba Taun Anyar, Thanksgiving lan Natal.

    Metodologi sing digunakake yaiku dial digit acak sing tegese saben nomer telpon darat duwe kesempatan sing padha kanggo dipilih kanggo survey. Metodologi iki ngasilake sampel sing bisa digambarake kanggo kabeh populasi diwasa AS.

    86% wong sing ngomong yen dheweke ngrujuk menyang Yellow Pages ujar manawa dheweke wis tuku utawa arep tuku.

    Pengembalian investasi rata-rata saka iklan tampilan lokal yaiku $13 saka revenue kanggo saben $1 investasi.

    Amarga saka cara survey diterbitake, profil demografi tekan mirrors US diwasa Populasi. Pangguna Yellow Pages khas cenderung 25-49, lulusan kuliah, penghasilan HH> $ 60K, ukuran kulawarga> 4, Pindhah 3+ kaping ing taun kepungkur, lan manggon ing lokasi saiki ing sangisore setahun.

    Definisi pangguna yaiku wong sing mbukak direktori lan ndeleng siji utawa luwih iklan.

  3. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.