Konsultan, Kontraktor lan Karyawan: Kita menyang endi?

Asring, aku krungu jeritane lara nalika kita golek konsultan utawa kontraktor eksternal kanggo ngrampungake kerja. Kahanan sing alus - kadang karyawan rumangsa dikhianati manawa sampeyan njaba. Sejatine, ana kurva sinau lan biaya tambahan kanggo eksternal. Nanging, ana kaunggulan.

Aku seneng plak iki saka nglokro:
Consulting

Humor disamping, konsultan lan kontraktor ngakoni kasunyatan manawa ora tampil, dheweke ora bakal bali. Periode Minangka kesempatan siji kanggo nuwuhake kapercayan marang klien supaya bisa kerja tambahan. Uga, ora ana masalah liyane sing ana gandhengane karo karyawan - liburan, mupangat, ulasan, bimbingan, biaya pelatihan, politik, lsp.

Karyawan minangka investasi jangka panjang. Iki bisa uga katon ora pribadi, nanging kayata tuku omah utawa nyewa apartemen. Omah kasebut mbutuhake luwih akeh perhatian sing muga-muga bisa lunas ing jangka panjang. Nanging apa pancen bisa ngasilake? Yen sampeyan duwe turnover ing endi sing ora ditrapake wong luwih saka sawetara taun, apa sampeyan entuk investasi maneh?

Konsultan lan kontraktor uga duwe rasa seneng layanan pelanggan. Sampeyan minangka pelanggan lan tujuane utamane yaiku nyenengake sampeyan. Kadhangkala iki ora kaya karyawan. Karyawan duwe pengarepan marang majikan - kadang luwih kuwat tinimbang kosok balene.

Amarga tunjangan kesehatan saya tambah lan omset karyawan terus dadi masalah, aku kaget amarga ora nggunakake kontraktor lan konsultan kanthi luwih akeh kanggo nglakokake karya. Ing sawetara cara rada sedhih, nanging mesthine misahake gandum lan gandum. Aku mikir tenan butuh organisasi sing kuat kanggo nggawe basis karyawan sing apik banget, mula ora prelu golek eksternal - lan sampeyan mbayar cukup nganti ora kuwatir yen lunga. Apa perusahaan kasebut ana?

Pikirane?

7 Komentar

  1. 1

    Nanging Doug, ora ana akeh perusahaan sing ana, paling ora, aku ora ngerti. Aku ngira kadang perusahaan kudu nyampur sawetara lan njaluk pitulung saka njaba, para karyawan kadang-kadang bisa nggawe akeh masalah liyane amarga kinerja kaya gaji, pengembangan karir, lan perawatan Kesehatan kanggo sawetara jeneng. Kaya sing sampeyan ucapake, investasi jangka panjang ora dibayar.

  2. 2

    Perusahaan sing asring gagal ndeleng yaiku menehi proyek anyar lan nyenengake kanggo para konsultan nalika tetep kerja karo karyawan sing saiki. Iki bertentangan karo ide yen karyawan investasi jangka panjang. Bagéyan saka sing dakkarepake dadi konsultan yaiku ana kemungkinan sing apik yen saben proyek bakal nggawe aku prekara anyar.

    Minangka konsultan sing ora bisa dilalekake yen ora nindakake, asring ora kedadeyan. Dadi dheweke pungkasane ora nindakake apa-apa lan isih dibayar. Iki ngasilake rasa nesu ing antarane karyawan.

  3. 3

    Saka perspektif karyawan, aku mikir kadang sampeyan kudu ora ngerteni angka apa sing dadi karyawan tetep ana.

    Sawetara taun kepungkur aku kerja dadi kontraktor independen kanggo perusahaan konsultasi politik. Aku tuku asuransi kesehatan dhewe lan ora duwe rencana pensiun. Proyek iki dakanggep minangka "sikil ing lawang" kanggo politik. Ora sukses kaya ngono. Nanging aku ora getun. Nyatane, aku seneng kerja ing kana. Bosku dipercaya, ora nolak pundhakku. Kanthi sah, dheweke ora bisa nemtokake jam kerjaanku (maneh ing politik sampeyan kerja 24/7).

    Saiki aku kerja dadi pegawai kanggo agensi SEM. Aku nolak asuransi kesehatan b / c bojomu luwih apik lan perusahaan kasebut minangka perusahaan wiwitan dadi mung ora ana mupangate. Gajine kurang saka 5k tinimbang sing daktindakake pirang-pirang taun kepungkur. Nanging sampeyan ngerti apa? Aku seneng proyek kasebut. Kanca kerja saya apik lan ora ana drama sing sithik. Kita duwe wektu fleksibel, bocah-bocah sing nggedhekake bocah padha edan karo sekolah lan kabeh perkara.

    Aku ora bakal nolak yen dhuwit KETU. Nanging pikirane bali menyang lingkungan kerja sing luwih tradisional - mula, aku pancen ora bisa ngerteni - golek dhuwit. B / c aku seneng. Lan sampeyan ora bisa nulis kasebut dadi gaji.

  4. 4

    Sawetara wong nganggep yen butuh bayi wadon 9 wulan kanggo bayi, dheweke bisa nyewa 8 konsultan wanita lan bisa ngasilake bocah kasebut sajrone sewulan.

    Kadhangkala, iku ora bisa mlaku kaya samesthine.

  5. 5

    Minangka konsultan, rumangsa apik banget. Ya, iki ora stabil, nanging ngidini luwih bebas, lan aku milih boss. Aku kudu tuku mupangate dhewe (sing ora apike - aku ing Kanada nanging ngerti yen luwih larang ing papan liya).

    Aku uga mikir gumantung karo perane. Aku konsultan situs web. Umume wong butuh desain ulang saben sawetara taun banjur entuk jr. sumber daya kanggo njaga. Dadi bisa. Peran liyane kudu full-time. Aku mikir babagan penasihat finansial - ora pengin dheweke dadi kontraktor utawa lawang liyane saka macem-macem wong. Sawetara peran butuh stabilitas kasebut.

  6. 6

    Aku setuju karo generalisasi manawa ing pirang-pirang kasus, konsultan bakal luwih didorong lan nyedhiyakake layanan pelanggan sing luwih apik tinimbang karyawan internal. Karyawan sing kurang kerja asring kaya ngono amarga ora nindakake gaweyan sing disenengi lan paling apik, ora bakal diganjar yen nindakake utawa ora dhendha yen ora duwe performa. (Mesthi, ana sejuta sebab maneh, nanging aku umum ing kene).

    Nanging hubungan konsultasi bisa uga dilebokake ing rut kasebut. Aku nganggep bathi yaiku kanthi default, sampeyan nyewa konsultan kanggo nindakake perkara tartamtu sing bisa uga dheweke hebat lan seneng banget. Lan ana tampa pituwase / paukuman langsung kanggo pakaryan sing dilakoni ... ora ana cara sampeyan bakal mbayar bayaran karyawan kanggo produk sing wis telat dikirim. Lan karyawan umume ngerti yen dheweke duwe pekerjaan ora preduli… yen produk dikirim kanthi tepat wektu bisa ngarepake kenaikan 4%, dene konsultan ngarepake luwih akeh kerja ing dalan utawa kontrak perawatan sing apik.

    Mesthi ana akeh konsultan sing ala, lan rasane saya angel yen ora golek konsultan sing hebat kaya golek pegawai sing hebat. Aku mikir yen sampeyan nemokake salah siji sing paling apik, sampeyan terus. Lan yen sampeyan tetep salah karo ala, sampeyan kudu terus maju.

    Kiriman Doug sing apik… akeh sing kudu dipikirake, lan ana sing dadi pikiranku amarga akeh klienku ing posisi sing kepengin ngerti apa dheweke nyewa aku dadi konsultan utawa nyewa wong liya dadi karyawan.

  7. 7

    Pos sing apik banget. Minangka Asisten Virtual, aku luwih akeh kontraktor kanthi konsultan. Siji perkara sing nggawe frustrasi kanggo kita yaiku pola pikir perusahaan sing pengin karyawan, nanging pengin mbayar kontraktor kanggo ngindhari pajak. Nuwun sewu, nanging sampeyan uga ora bisa entuk jajan lan mangan. Minangka pemilik bisnis, aku dudu karyawan. Yen klien pengin aku tumindak kaya ngono (nampa prentah sing ora disengaja, ing kana lan telpon, kacang sing dibayar), mula kudu mbayar aku kaya karyawan, tegese kudu regane nalika, wicaksana, mbayar budi, wicaksana lan bijaksana (ya, karyawan mbayar peralatan lan mbayar biaya). Yen dheweke ora gelem nindakake, mula kudu nyatane manawa kontraktor dudu cara supaya ora ngetutake ukum, lan mesthine bakal ana transaksi dagang kayata kasunyatan manawa minangka pamilik bisnis, kontraktor bakal dikenani biaya profesional sing nuduhake katrampilan, ilmu lan regane, lan sing bakal nyengkuyung bisnis kanthi bathi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.