Rasi lintang: Tandha Kinerja Pariwara Sosial

scorecard rasi lintang

Quantifi, platform eksperimen iklan media sosial, ngluncurake Scorecard rasi lintang, alat gratis sing nggawe laporan khusus sing rinci babagan kinerja iklan sosial ing Facebook, Instagram, lan Twitter.

Constellation Scorecard nggunakake machine machine kanggo nyaring ribuan poin data anonim sing diklumpukake ing kampanye iklan digital saka kabeh industri kanggo nuduhake masalah tartamtu lan rekomendasi khusus kanggo ngoptimalake belanja iklan sosial sampeyan.

Kanthi Scorecard Constellation, sampeyan bisa:

  • Bandhingake kinerja iklan sosial ing platform iklan Facebook lan Instagram.
  • Nampa wawasan babagan metrik kunci kaya biaya saben ewu (CPM) lan biaya per klik (CPC) ing diagram sing gampang lan gampang diikuti
  • Goleki gambaran rinci babagan kinerja sing kepungkur tinimbang karo kabeh iklan liyane ing koperasi data anonim

Ing ngisor iki sawetara Laporan Sample saka Scorecard:

Goleki Scorecard Sampeyan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.