Konsensus Ora Bakal Nggawe Sukses

Salah sawijining argumen sing luwih semangat kanggo salah sawijine tugas yaiku mandheg ngetutake apa sing dikepengini kabeh wong lan miwiti inovasi. Kasunyatane yaiku sabanjure amba bab sing bakal digawe tanpa sapa njaluk iku.

Yen sampeyan strategi supaya kabeh wong seneng, sampeyan bakal nggunakake kabeh sumber daya sing bakal nyoba adol sabanjure, terus maju karo kompetisi, nambah fitur sing dijaluk, utawa mung nggawe modifikasi kanggo klien sing njerit paling banter. Sampeyan bakal ngupayakake sampeyan nganti mati.

Aku bisa nggawe sawetara paralel kanggo politik pungkasan, nanging iki mung mboseni. Ayo goleki American Idol - sing akeh wong sing milih tinimbang pamilihan presiden. Kepiye penjualan bisa dibandhingake karo swara ing American Idol?

7 yuta salinan

gambar 3

  • Sawetara Ati, Carrie Underwood (juara, musim 4)

6 yuta salinan

images

  • Breakaway, Kelly Clarkson (juara, musim 1)

3 yuta salinan

  • Putri, Chris Putri (nomer 4, musim 5)

2 yuta salinan

  • Matur suwun, Kelly Clarkson
  • Ukur Wong, Clay Aiken (runner-up, musim 2)
  • Numpak Karnaval, Carrie Underwood

1 yuta salinan

gambar 1

  • Soulful, Ruben Studdard (juara, musim 2)
  • Merry Christmas karo Love, Clay Aiken
  • Gratis Dhewe, Fantasia (juara, musim 3)
  • Desemberku, Kelly Clarkson
  • Taylor Hicks, Taylor Hicks (juara, musim 5)

Salinan 500,000

gambar 2

  • Aku Butuh Bidadari, Ruben Studdard
  • Josh Gracin, Josh Gracin (urutan nomer 4, musim 2)
  • The Real Thing, Bo Bice (runner-up, musim 4)
  • Sewu Cara sing Beda, Clay Aiken
  • Bocah-Bocah cilik, Kellie Pickler (papan nomer 6, musim 5)
  • Fantasia, Fantasia
  • Elliott Yamin, Elliott Yamin (papan nomer 3, musim 5)

Nenem musim lan 30 yuta + album mengko, apik banget kanggo ndeleng sapa sawetara pemenang (lan wong sing kalah). Carrie Underwood lan Kelly Clarkson duwe akun liwat setengah saka dodolan sakabèhé.

Apa sukses? Ing 6 taun 2 'produk' nggawe separo saka dodolan umume. Lan mung salah sawijining 'produk' sing pancen breakout. (Kelley Clarkson wiwit dheweke dadi Idol kaping pisanan.) Aku dudu statistikawan, nanging yen aku bakal ngrancang swara, taun lan ngrekam penjualan… Aku ora yakin iki bakal nemokake pinemu babagan sukses Six Sigma.

American Idol minangka acara televisi sing luwih apik tinimbang telusuran bakat musik. Penjualan sing sampeyan tingali sejatine mung amarga popularitas acara kasebut. Amarga ora ana pertunjukan, aku ora yakin ana talenta sing bakal adol album kaya biasane.

Sampeyan Apik tenan

Esuk iki aku ndeleng wawancara ing ngendi Carly Simon nglipur Brooke White nalika entuk boot bengi. Carly marang dheweke supaya terus nindakake apa sing ditindakake. Carly malah ujar manawa versi Brooke babagan hit dheweke iku sing paling apik sing wis dirungokake.

Sarane Carly yaiku (parafrase):

Pemenang American Idol dudu sing paling apik utawa paling unik, sing paling populer.

Bakat sing dikepengini kabeh katon lan tumindak padha (Putri ora cocog karo tagihan kasebut!), Nanging bakat unik yaiku saiki. Seniman kasebut sing bakal umure tetep urip - sing liyane bisa uga bakal sirna saka sorotan (sawetara wis!).

Kepiye Bob Dylan nindakake ing American Idol? David Bowie? Sting? Aku ora yakin manawa ana sing bakal entuk babak pertama. Kepribadian sing nyebabake dheweke, dudu kemampuane kanggo tampil apik ing kamera lan entuk cathetan dhuwur sawetara detik. Aku ora njupuk potret sing murah kanggo bakat ing Idol - dheweke pancen wong sing duwe bakat lan dheweke duwe kesempatan kanggo nggawe amba. Aku ora ngalahake bakat. Aku ngalahake proses sing mestine bakal nggawe American Idols taun-taun.

American Idol duwe bathi minangka perusahaan umum. Acara televisi minangka salah sawijining acara paling apik sajrone pirang-pirang taun. Kanthi kabeh momentum kasebut, pencet, ukuran pamirsa, lan liya-liyane, Idol kudu Duwe Bagan papan reklame. Nanging penjualan rekor Idol terus mudhun. Ngopo Amarga taun demi taun, dheweke nggunakake konsensus kanggo golek pemenang.

7 Komentar

  1. 1

    Pos sing nyenengake. Aku mikir manawa umume wong luwih becik nyalin model sing sukses, nanging bisa sukses kanthi sukses. Supaya sukses Dylan, sampeyan kudu dadi sing unik, bakat lan bejo. Ora bakal kelakon luwih saka sawetara wong.

    Mesthi sampeyan ora nate ngerti, bisa uga aku. 😉

    • 2

      Hai Clark!

      Aku mikir yen masarakat 'luwih aman' nyalin model sing sukses, nanging aku ora yakin yen luwih apik. Sawise duwe model, sampeyan kudu duwe alesan sing kuat kanggo nawakake nomer loro utawa kaping telu utawa nomer enem. Aku kepengin weruh yen American Idol ora bakal luwih apik kanthi nggawe versi negara setaun, versi rock liyane, hiphop liyane ... Aku ora mikir yen nyedhiyakake model sing padha saben taun bakal bisa ndhukung bisnis - mesthine ora bisa ndhukung rekor adol.

      Matur suwun komentar - iku diskusi sing pantes!
      Doug

  2. 3

    Ya, yen unik iku umure suwene, mula bakal suwe banget ndeleng Taylor Hicks. Sapa ngerti manawa dheweke bakal gedhe banget, nanging bakal ana ing kana. Lan akeh kita sing seneng banget karo dheweke. Dheweke beda karo sing wis dakdeleng. Seneng swarane.
    Swara Brookes minangka swara sing daksenengi uga.

  3. 4

    Lucu Aku mung ngomong karo bojoku bengi mau yen American Idol durung ngasilake superstar gedhe sajrone pirang-pirang musim. Carrie Underwood minangka sing terakhir (lan Simon ngerti yen dheweke bakal dadi Idol sing paling populer). Aku nantang para pamirsa Idol Amerika kanggo menehi jeneng (supaya) para pemenang American Idol dadi ndhuwur. Iku kabeh babagan popularitas ... nalika semana. Contone, sapa sing menang Super Bowl telung taun kepungkur? Suwene sampeyan kudu mikir babagan iki?

    Peringatan colokan sing ora isin: Anggere topik topik American Idol, yen sampeyan pengin ngguyu sing apik, priksa situs iki aku lan kancaku diwiwiti seminggu kepungkur. Minangka blog cekak babagan aturan * sing * kita pikir kabeh kontestan kudu ngetutake: http://ouridolrules.wordpress.com.

    • 5

      Patric,

      Aturan Idol Kita lucu banget. Milikku yaiku, "Coba Simon. Wong bakal milih mung kanggo ndeleng dheweke nesu lan snooty. " Nindakake sawise Simonizing pisanan sampeyan wis kasep.

      Sampeyan uga pas komentar liyane. Simon bener re: Carrie; Nanging, aku bakal nambah manawa popularitas dheweke didhasarake dening kaendahane sing luar biasa, ora mung bakat vokal. Aku ora yakin dheweke bakal dadi Billboard 100 sadurunge video iki.

      Doug

  4. 6

    Ora ana masalah manawa kesuksesan Dylan dudu amarga dheweke pancen pancen penyanyi hebat. 🙂

    Curt Franke
    BitWise Solutions, Inc.

  5. 7

    Sawise taun pisanan, ora ana sing inovatif babagan American Idol. Sing dakpikirake, wong-wong sing dipilih kanggo tampil ing acara kasebut kabeh menang. Dheweke bakal weruh ing TV lan ndaftar!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.