TopLung ConnectLeader: Gamification Sales B2B lan Alat Manajemen Kinerja

Gamifikasi Sales

Inovator teknologi percepatan penjualan B2B ConnectLeader wis ngumumake kasedhiyan sawijining TopRung gamification sales lan alat manajemen kinerja. TopRung nggunakake kekuwatan kompetisi tim kanggo nyelarasake, nganut lan akselerasi kegiatan penjualan, uga ndorong adopsi proses penjualan lan nggawe obrolan generasi timbal sing dadi kesempatan pipa. TopRung nggunakake kekuwatan kompetisi tim, olah raga lan kesenengan kanggo:

  • Align, nganggo lan akselerasi kegiatan sales
  • Ndhukung adopsi proses penjualan
  • Gawe obrolan generasi luwih akeh sing dadi kesempatan pipa.

TopRung dijenengi a finalis ing Penghargaan BESAR kanggo Bisnis ing kategori Produk Baru ing Taun iki.

Gamification TopRung Sales

Kita nggunakake TopRung kanggo ngrampungake bagean penting saka proses penjualan - supaya repetisi tetep aktif lan motivasi kanthi konsisten lan kompetisi cilik sing ramah. Katie Lawrence, CareerMinds VP Sales

Gamifikasi ConnectLeader ndadekake elemen olah raga lan nyenengake dadi proses fungsional sistem penjualan saiki sing kaku.

Game kasebut mesthi nggawe pemain melu nalika saingan kanggo nggayuh target kanthi motivasi, mikir kreatif lan ikatan tim. Gamification TopRung ConnectLeader's nggawe kabeh tantangan adhedhasar game lan dilebokake ing sistem penjualan modern kanggo nambah pengalaman adol lan nutup kesepakatan. Senraj Soundar, CEO ConnectLeader's

TopRung uga nggunakake kabeh obyek standar ing data Salesforce lan ConnectLeader, kanggo cocog karo alat sing cocog karo kabutuhan bisnis. Fitur tambahan kalebu:

  • Kontes - Pertandhingan karo kanca kanggo nemtokake pemenang lan uga tantangan ing tim sales kanggo nemtokake sing pungkasan ing ndhuwur.
  • Kepengin - Persiyapan penjualan lan kegiatan kanthi nggarisake kinerja kanca, rekan kerja lan manajemen.
  • Notifikasi - Kemajuan papan pamimpin siaran menyang Saluran TV utawa layar sing dipasang ing jubin – kanthi lagu sing bisa disesuaikan lan tandha warta sing ngrayakake tonggak sejarah utama.
  • Analisis Data Sugih - Ngidini manajer penjualan duwe kabeh data kinerja penjualan ing sak titik. Kegiatan penjualan, asil lan kemajuan dijupuk kanggo menehi manajer analisis tren canggih lan kemampuan kanggo ndandani utawa ningkatake prilaku.

Babagan ConnectLeader

ConnectLeader nyedhiyakake teknologi percepatan penjualan kanggo kabeh jinis peran sales kanggo nambah penghasilan paling dhuwur liwat komunikasi sing dipercepat, nyuda biaya lan sumber daya pemasaran sing dioptimalake supaya luwih efisien. Platform Akselerasi Penjualan Cerdas ConnectLeader menehi tim sales lan marketing alat sing kuat kanggo ngenali lan melu prospek penjualan kanthi kualitas apik lan kalebu solusi optimasi konektivitas penjualan kanggo kabeh jinis tim pangembangan penjualan lan bisnis. Teknologi adhedhasar awan inovatif iki dibangun ing mesin intelijen data ConnectLeader Adaptilytics ™ sing ngenali lan prioritas dhaptar nelpon metu sing njamin kontak sing paling apik dihubungi dhisik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.