Nyambungake Dots

sambungake titik

Apa sampeyan adol produk, push situs web, utawa pemasaran layanan sampeyan ... kabeh duwe telung titik ing sketchpad kita… akuisisi, eksekusi, lan retensi.

Suwe-suwe, saben titik kasebut ditangani kanthi mandiri. Kita malah ngatur departemen sing unik kanggo saben titik:

  1. Departemen Sales - kanggo akuisisi.
  2. Departemen Produksi lan Operasi - kanggo eksekusi.
  3. Departemen Pelanggan - kanggo ditahan.

Karyawan sing Pedhot

Indikator kinerja utama, anggaran, bonus, lan manajemen titik-titik kasebut ditinggalake kanggo para pemimpin sing nggunakake kabeh urip ing silo dhewe. Visi lan pengalaman sing luwih fokus, mula kita ngurmati kepemimpinan. Pikirake babagan terakhir sampeyan ngomong sawise wawancara ... 'wah, dheweke pancen padha karo kita kudu. Dheweke sampurna pas.

Sampeyan wis nggawe pangarep-arep babagan kepiye sampeyan pengin nyedhaki wong kasebut tinimbang mikir babagan kepiye cara nggedhekake sumber sampeyan!

Departemen sing Gegandhengan

Aku wis nyekseni dhewe lan uga sampeyan! Penjualan kerja keras lan tas menyang pelanggan sing gedhe mung bakal ora kredibilitas ing proses implementasine. Ing salah sawijining perusahaan sing aku nyambut gawe, tim sales bakal nglampahi wulan lan taun nggawe sesambungan karo klien - lan banjur diwarisake nalika kertas ditandatangani tanpa tembung.

Layanan Pelanggan mlebu minangka pamikiran mengko ... pelanggan nesu amarga pangarepan ora bisa dipenuhi. Departemen Layanan Pelanggan minangka MacGyver perusahaan, nggabungake pin bobby lan permen karet gelembung supaya para pelanggan seneng (utawa paling ora menengan). Kabeh babagan retensi saiki amarga luwih murah yen golek sing anyar!

Produksi ora dingerteni kabeh ... dheweke mikir yen layanan pelanggan mung akeh whiners lan departemen sales mesthine kudu ana ing njaba sing adol apa sing duweni tinimbang kebutuhan pelanggan. Cepet, kabeh wong mung bengok-bengok lan bengok-bengok amarga iku siji-sijine cara kanggo nindakake bisnis.

Sambungan Nyedhiyakake Path

Nggarap koneksi sampeyan kudu miwiti. Gawe tangan saka tim Sales sing wis ngerteni hubungane karo implementasi solusi sing tepat ing wektu sing tepat bisa uga ana prabédan lan malah nggawe pahlawan nyata perusahaan sampeyan, Departemen Layanan Pelanggan, ora perlu.

Yen perusahaan sampeyan bakal tetep dipasang ing hirarki departemen sing wis ana wiwit Model-T menyang pasar, paling ora nyedhiyakake alat kanggo nuduhake, menehi, menehi pendhidhikan, lan bisa digunakake kanthi fungsi lintas fungsi. Apa sampeyan nyewa pimpinan sing ngerti carane nyebrang watesan? Apa dheweke duwe pengalaman ing kebon mburi wong liya? Sukses pelanggan gumantung - lan uga bisnis sampeyan.

Perusahaan Cilik

Apa ana kebetulan yen tuwuh perusahaan sing paling gedhe nalika ana wiwitan? Ora mesthi produk utawa layanan - asring banget tim kasebut nggabungake kabeh. Nalika aku kerja, Direktur Sales asring nulungi aku mriksa lan ngatasi masalah skenario klien… lan aku saben dina ketemu karo dheweke kanggo ngerti babagan prospek sing digoleki.

Dheweke saben dina nggunakake tim Manajemen Akun - supaya ngerti apa sing dibutuhake klien sing ditawakake. Ora kabeh wong ngurmati, nanging aku pancen ngerti! Bengi iki CEO saya ngatur telpon dhukungan lan macet karo telpon dhukungan sing biasane. Pengalaman kasebut migunani banget kanggo ME minangka Direktur Teknologi amarga dheweke wis nyekseni kahanan kasebut.

Aku ora yakin yen bakal cedhak yen ora entuk bisnis liyane. Aku seneng nyambut gawe ing perusahaan cilik lan seneng tenan manawa tim kita kenceng banget. Kita ora peduli karo wilayah - mung sukses.

Malah ing Web

Strategi web sampeyan kudu beda! Nalika wong anyar teka ing situs sampeyan, kepiye sampeyan menehi salam? Kanthi eseman lan sistem menu sing ditandhani kanthi cetha? Utawa kanthi kaca sing kebak iklan lan ora ana pandhu arah sing apik kanggo menehi dalan menyang apa sing dibutuhake? Apa ana dalan kanggo nggoleki sampeyan? Apa kabeh kaca ing blog sampeyan minangka kaca kebangkrutan? Sampeyan ngerti apa mayoritas wong sing kedadeyan ing situs sampeyan ora tekan ing omah liwat kaca ngarep, iya?

Apa Departemen Produksi (nulis isi) fokus karo sapa sing bakal teka lan sapa sing bakal ninggalake situs sampeyan? Sambungake titik kasebut lan sampeyan bakal entuk luwih akeh pelanggan, pelanggan sing luwih apik, pelanggan kanthi pangarepan sing akurat… lan pelanggan sing tetep ana!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.