Kepiye Perusahaan sing Disambung Bakal Nggawe Pasar Keamanan Identitas $ 47B

Screen Shot 2014 07 08 jam 11.24.05 AM

Ing taun pungkasan, rata-rata perusahaan biaya data nglanggar total $ 3.5M, yaiku 15% luwih akeh tinimbang taun sadurunge. Asile, CIO ngupaya cara supaya data perusahaan bisa dilindhungi saliyane nyuda produktivitas kanggo karyawan. Identitas Ping nyedhiyakake kasunyatan babagan pasar keamanan identitas lan nawakake solusi babagan carane perusahaan bisa ngaktifake akses aman ing infographic ing ngisor iki.

Pelanggaran data duwe pengaruh sing negatif banget marang sentimen pelanggan tumrap merek; siji slip keamanan bisa ngrusak reputasi perusahaan. Keamanan awan, kaya Identitas Gen Sabanjure, ngidini perusahaan ngaktifake akses aman menyang aplikasi apa wae saka piranti apa wae, ing endi wae. Amarga efektifitas, keamanan Identitas Gen Sabanjure diarepake bakal munggah 7X ing taun 2014. Prediksi bakal tuwuh saka $ 6B ing saiki, dadi $ 47B ing taun 2017. Jaga data sampeyan aman lan pelanggan seneng karo jaringan awan sing ora terdesentralisasi, tinimbang firewall.

Perusahaan Penting Identitas Ping

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.