Sugeng Jim Cota lan Tim ing RareBird!

In the past, I've written about the simplicity and elegance of RareBird's designs in both email and web design. I'm a huge fan of their work and their willingness to help others locally and in the industry (e.g. me!). Jim Cota mung wong lanang sing hebat lan kabeh sukses ing jagad iki. Aku ketemu Jim liwat kancaku Pat Coyle lan kerja bareng dheweke nalika aku isih ana TargetTrget.

Jim's team is top notch and they are now getting the attention they deserve:

Rare Bird, Inc. sing berbasis ing Indianapolis, diajeni karo papat 2007 WebAwards dening Asosiasi Pemasaran Web, kalebu penghargaan utama kanggo "Situs Blanja Paling Apik." WebAwards minangka kompetisi penghargaan Internet utama sing menehi penilaian pangembangan situs web nglawan standar kaunggulan Internet sing saya tambah lan tumrap situs peer ing industri.

Kanthi ewonan entri saka luwih saka 40 negara, WebAwards nemtokake standar keunggulan kanthi ngevaluasi situs web lan nemtokake pathokan adhedhasar pitung kriteria penting pangembangan situs web sing sukses, kalebu desain, inovasi, konten, teknologi, interaktivitas, navigasi lan kemudahan panggunaan

Here's the Awards Listing and the Sites that generated them:

  1. Situs Blanja Paling Apik - Gilchrist & Soames
  2. Situs Web Luar Biasa - Franck Muller
  3. Standar Keunggulan Pendidikan – Chancellor's Learning Systems
  4. Standar Keunggulan Medis - EHOB, Inc.

RareBird

Sugeng Rarebird! Pantes tenan!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.