Sugeng Jim Cota lan Tim ing RareBird!

Biyen, aku nulis babagan kesederhanaan lan keanggunan desain RareBird ing desain email lan web. Aku seneng banget karo kerjane lan kekarepane nulungi wong liya lokal lan industri (kayata aku!). Jim Cota mung wong lanang sing hebat lan kabeh sukses ing jagad iki. Aku ketemu Jim liwat kancaku Pat Coyle lan kerja bareng dheweke nalika aku isih ana TargetTrget.

Tim Jim misuwur lan saiki wis entuk perhatian sing pantes:

Rare Bird, Inc. sing berbasis ing Indianapolis, diajeni karo papat 2007 WebAwards dening Asosiasi Pemasaran Web, kalebu penghargaan utama kanggo "Situs Blanja Paling Apik." WebAwards minangka kompetisi penghargaan Internet utama sing menehi penilaian pangembangan situs web nglawan standar kaunggulan Internet sing saya tambah lan tumrap situs peer ing industri.

Kanthi ewonan entri saka luwih saka 40 negara, WebAwards nemtokake standar keunggulan kanthi ngevaluasi situs web lan nemtokake pathokan adhedhasar pitung kriteria penting pangembangan situs web sing sukses, kalebu desain, inovasi, konten, teknologi, interaktivitas, navigasi lan kemudahan panggunaan

Mangkene Dhaptar Penghargaan lan Situs sing ngasilake:

  1. Situs Blanja Paling Apik - Gilchrist & Soames
  2. Situs Web Luar Biasa - Franck Muller
  3. Standar Keunggulan Pendidikan - Sistem Pembelajaran Kanselir
  4. Standar Keunggulan Medis - EHOB, Inc.

RareBird

Sugeng Rarebird! Pantes tenan!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.