Manajemen Siklus Kontrak Conga: Nambah Efisiensi Penjualan Kanthi Otomatis Aliran Kerja Dokumen

Conga - Manajemen Siklus Pelanggan

Nindakake bisnis sing rumangsa ora gampang gesekan tumrap para pelanggan nalika pasar saya kompleksitas ora gampang. Keahlian Conga lan suite solusi lengkap kanggo operasi komersial - proses sekitar Ngatur Kutipan Harga (CPQ), Manajemen Siklus Pelanggan (CLM), lan Dokumen Digital - mbantu bisnis ngatasi kerumitan kanthi kapercayan supaya bisa nyedhiyakake pengalaman pelanggan tanpa gesekan lan nyepetake penghasilan.

Kanthi Conga, bisnis luwih cepet pindhah kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan saiki lan nambah katrampilan kanggo nyiapake dina sing sesuk. Suite Transformasi Dokumen Digital Conga dirancang kanggo nggarap campuran teknologi perusahaan lan integrasi langsung karo CRM sampeyan. 

Apa Manajemen Siklus Kontrak?

Manajemen Siklus Kontrak minangka manajemen sing proaktif, metodhe saka kontrak wiwit wiwitan liwat penghargaan, kepatuhan, lan nganyari maneh. Ngleksanakke CLM bisa nyebabake pangapikan biaya lan efisiensi sing signifikan. 

Wikipedia

Manajemen Siklus Conga Kontrak

Conga CLM minangka end-to-end manajemen siklus kontrak Solusi (CLM) sing mungkasi proses pangolahan manual lan kontrak sing beda lan menehi pengalaman sing luwih dhuwur kanggo para pelanggan internal lan eksternal. Conga CLM ndorong keunggulan kontrak kanthi skala, nyuda wektu siklus, nambah asil negosiasi, lan nyilikake risiko. Dibangun ing méga, Conga nyambung kanthi mulus karo solusi CRM kanggo nyederhanakake operasi komersial. Conga nguatake kabeh departemen ing perjalanan kanggo entuk keunggulan komersial. 

Suite solusi komprehensif Conga nguatake penghasilan, operasi, lan tim hukum kanggo nangani kompleksitas bisnis kanthi gampang. Kita ana kanggo mbantu nyepetake bisnis, nglancarake operasi, lan ngowahi pengalaman pelanggan. Kanthi solusi kanggo macem-macem ukuran bisnis, kita setya bakal ketemu karo bisnis kanthi tepat ing endi sing bakal menehi visi sing luwih jelas babagan tujuane sabanjure.

Frank Holland, CEO saka Conga

Conga CLM minangka alat manajemen kontrak pertama sing nyedhiyakake kabeh tingkat kurva kedewasaan saka wong anyar nganti ahli kanggo kabeh kontrak. Pasar legal durung nate nawakake tawaran siji wiwit saka mburi paling ngisor nganti pungkasan kurva kedewasaan. Akibate, Conga CLM ora mung apik kanggo perusahaan sing berkembang pesat, nanging kapabilitas kelas perusahaan saiki kasedhiya kanggo bisnis SMB / ukuran menengah kanthi biaya sithik. 

Pangguna salesforce bisa ngatur kontrak kanthi langsung ing aplikasi kasebut nalika ngoperasikake manajemen siklus kontrak (CLM) wiwit digawe nganti teken. Ora mung iku, nanging tim sales sampeyan bisa nyimpen lan ngatur kontrak tanpa wates, ngasilake laporan, nglacak interaksi, lan liya-liyane.

Kontrak Conga ing Salesforce

Otomatis Workflow Dokumen Conga

Conga Documents nyederhanakake lan nggedhekake dokumen saben dina sing kritis nalika mbebasake tenaga kerja supaya bisa luwih akeh. Organisasi bisa kanthi luwih gampang lan luwih efisien nggawe, ngatur, kolaborasi, lan eSign kabeh dokumen sing penting kanggo bisnis kasebut.

Otomatis nggawe proses metu saka proses lan mbusak langkah pangguna sing bisa nyebabake kesalahan, ngirit wektu sing penting, lan nambah efisiensi lan produktivitas. Kapabilitas eSignature sing aman, terintegrasi, dadi luwih gampang kanggo ngrampungake dokumen sing ana gandhengane karo kritik bisnis, kanthi sah saka sembarang lokasi. Kanthi solusi Conga Documents, siklus bisnis dijamin bakal luwih cepet. 

Otomatis Workflow Dokumen Conga

Apa Konfigurasi, Rega, Kutipan (CPQ)?

Konfigurasi, piranti lunak penawaran rega minangka istilah sing digunakake ing industri bisnis-kanggo-bisnis (B2B) kanggo njlentrehake sistem piranti lunak sing mbantu para penjual ngutip produk sing kompleks lan bisa dikonfigurasi. 

Wikipedia

Conga Ngatur, Rega, Solusi Kutipan

Conga CPQ yaiku a ngatur penawaran rega Solusi (CPQ) sing nuntun tim sales kanggo nggawe lan ngoptimalake tawaran kanthi nguatake para penjual kanggo milih campuran produk lan layanan sing paling apik (langganan, layanan aftermarket, lan layanan profesional) saka katalog universal. Conga CPQ banjur ngonfigurasi solusi, nglakokake model rega, lan ngasilake penawaran optimal kanggo menang transaksi. Conga CPQ nggampangake pengalaman adol saka kesadharan lan kekarepane para pembeli kanggo tuku liwat tumindak tuku, ngewangi organisasi entuk keunggulan komersial kanthi nguatake tim sales supaya bisa adol kanthi luwih efektif kanthi wektu kurang.

conga cpq

Teknologi conga ngaktifake bisnis saben ukuran, ing kabeh industri ing saindenging jagad, kanggo ndhigitalake dokumen lan kontrak sing nggawe bisnis bisa mlaku. Asil kasebut ngasilake tabungan biaya, wates bathi sing luwih dhuwur, akses luwih cepet menyang produk lan layanan, lan nyepetake bisnis.

Mupangat lan Metrik Conga

Entuk Demo Kongo

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.