Technologies Confident Maju CAPTCHA

reCAPTCHA

I sengit karo Captcha teknologi Captcha minangka antitesis panggunaan. Tinimbang nggawe gampang kanggo pangguna, teknologi kanthi sengaja ngganggu pangguna supaya bisa ngganggu skrip peretasan. Ora preduli manawa CAPTCHA dilewati karo outsourcing lan teknologi OCR sing luwih anyar.

CAPTCHA: Completely Adiucapake Public Turing TIki kanggo Tell Ckomputer lan Humman Apart

Matur suwun, ana wong liya sing nganggep elek banget. Technologies Confident wis nemokake cara anyar kanggo otentikasi pangguna nalika mblokir skrip hacking sing diarani CAPTCHA sing yakin.

CAPTCHA ™ sing percoyo minangka CAPTCHA gambar sing bisa diklik sing mungkasi spam lan bot ing situs web kanthi njaluk pengunjung ngeklik gambar tartamtu. CAPTCHA sing yakin minangka alternatif sing luwih apik kanggo CAPTCHA - mungkasi spam lan bot ing blog, formulir web, registrasi akun, situs tiket lan liya-liyane, mungkasi frustrasi pangguna, nyuda situs web ditinggalake, lan nambah tarif konversi.

CAPTCHA ™ sing dipercaya cocog kanggo situs web seluler lan piranti seluler kalebu smartphone lan tablet. Plugin kasedhiya kanggo PHP, Java, ASP.NET, Python, WordPress, Drupal lan Joomla. Layanan kasebut bisa digunakake kanthi nggunakake Piranti Lunak minangka Layanan (SaaS) utawa liwat tuku alat virtual. Sampeyan uga bisa diwenehi label putih minangka komponen ing solusi perusahaan liyane.

4 Komentar

  1. 1

    Iki kiriman sing apik banget! Matur nuwun kanthi sanget kanggo nuduhake siji iki. Kadhangkala aku nemokake captcha banget ngganggu lan nganti saiki aku isih bingung babagan tujuwane, nanging dakkira captcha sing yakin iki luwih apik. Proyek apik!

  2. 2

    CAPTCHA minangka teknologi sing ngganggu banget lan uga ora bisa diakses karo akeh wong. Aku ora fleksibel lan meh ora bisa aku maca, mula aku nggunakake piranti lunak ekstensi browser bypass CAPTCHA sing diarani RUMOLA kanggo diwaca lan diisi kanggo aku. Ngeklik gambar, mula bakal dadi pangguna sing luwih ramah, utamane ing platform seluler!

  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.