Pangakon saka Pemasar SEO

pengakuane seo

Optimisasi mesin telusuran minangka salah sawijining optimasi pemasaran, lan bisa uga mbingungake lan digawe minangka tandha parkir ing New York City. Ana akeh wong sing ngobrol lan nulis babagan SEO lan akeh sing kontradiksi. Aku nyedhaki kontributor utama ing komunitas Moz lan takon telung pitakon sing padha:

  • Apa taktik SEO sing disenengi kabeh wong ora ana regane?
  • Apa taktik SEO kontroversial sing sampeyan pikirake pancen migunani?
  • Saiki, apa mitos SEO paling gedhe?

Sawetara tema wis kabukten lan ana sawetara kontradiksi ing antarane para ahli, mula aku bakal menehi kesimpulan dhewe, muga-muga sampeyan nuduhake bagean komentar ing ngisor iki.

Apa taktik SEO sing disenengi kabeh wong ora ana regane?

Aku mikir manawa jagad SEO pungkasane wis canggih. Ana sawetara taktik sing dianut macem-macem lapangan sing pancen ora ana gunane. Ngandika, aku mikir taktik nyebar sing kudu mati yaiku unreonalized, cold-outreach kanggo blogging tamu. Sebagéyan gedhé panjalukan kasebut kurang ditindakake lan aku curiga manawa nalika nampa wangsulan, asring banget saka situs sing sampeyan ora pengin dadi tamu posting. Rand Fishkin, Moz

Bangunan link. Mesthi wae ora ana gunane kanggo aku nggunakake luwih akeh taktik bangunan link banjur nggawe konten luwih dhisik. Aku wis mesthi ujar kaya meksa watu bunder menyang bukit. Kanthi gaweyan, sampeyan bakal munggah ing bukit, nanging gravitasi bakal terus dipasang ing papane. Gawe kaca sampeyan luwih apik tinimbang kaca liyane ing web babagan subyek sing padha, utawa aja diterbitake. Tansah makarya. Ora perlu gaweyan nggawe post-content. Patrick Sexton, Panganan Bothe

Ana sawetara perkara sing pancen ora ana regane; kabeh duwe papan. Yen wis dikandhani, tambahake situs sampeyan menyang direktori buta diarani PR6links4U.biz saiki wis pindhah tanpa guna menyang alam mbebayani. Aku kepenak menehi saran marang wong liya supaya ora nambahake situs menyang direktori sing ngidini sapa nambahake informasi dhewe tanpa moderat. Phil Buckley, Curagami

Guest Blogging. Aku ora bakal ndemek iki karo tiang tongkang saiki, nanging mung prelu nggawe link. Isih ana mupangate, nanging masarakat mung kudu uwal saka pola pikir yen iki dudu cara kanggo entuk tautan. Andy Drinkwater, iQ SEO

Secara pribadi, aku ngira marketing konten minangka taktik sing ora ana artine - yen digunakake dhewe (hei, wangsulan cop-out). Aku ndeleng akeh banget wong sing nggunakake pendekatan "mbangun lan bakal teka" kanggo konten, saengga konten kasebut dilebokake ing kono banjur lungguh ing sisihane kanthi ngarep-arep link, saham lan asil. Pancen ora bisa kaya ngono. Sampeyan pancen kudu proaktif karo cara masarake konten lan saenipun, sadurunge nggawe konten, kudu luwih becik panelitian ora mung ide ide potensial, nanging uga cara nerbitake potensial. Salah sawijining postingan pemasaran konten paling apik sing wis dakdeleng ing taun-taun pungkasan yaiku pandhuan Customer Dev Labs kanggo hacking Google News, menehi pandhuan gedhe kanggo nemokake panulis sing wis mbahas topik sampeyan ing jaman kepungkur lan bisa uga pengin dibaleni maneh. Yen sampeyan nggabungake pemasaran konten karo riset sing tepat, bisa uga ora ana regane nganti regane ora ana regane. Tom Roberts

Aku bisa uga ujar Meta Keywords bisa dadi regane sethithik. Sawetara webmaster isih seneng spam ing lapangan iki. Kanggo Bing, isih bisa ngasilake regane kanggo Google. James Norquay, Media Kemakmuran

Akeh wong sing mlumpat ing taktik SEO paling anyar, preduli saka apa sing ana amarga umume wis dibahas, nanging tanpa mikir tenan babagan konteks situs lan merek sing lagi dienggo. PR Digital bisa dadi luwih efektif kanggo sawetara relung tinimbang liyane, kayata. Saran kula yaiku kudu mriksa kabeh taktik sing bisa ditindakake dhisik, nanging banjur bisa didhasarake adhedhasar kemungkinan bathi investasi ing ceruk tartamtu. Simon Penson, Zazzle

Aku ora bakal ngomong rel = panganggit ora ana regane, kayane bakal migunani banget ing mbesuk, nanging dakkira dudu faktor utama saiki. Saiki wayahe yasa, durung wayahe ndeleng asile. Danny Dover, Lifelisted.com

Apa taktik SEO kontroversial sing sampeyan pikirake pancen migunani?

Akeh SEO ora nggatekake nindakake perkara sing nggawe link nofollow, nanging aku yakin ana regane gedhe kiwa kiwa sing bisa ngirim lalu lintas sing mumpuni. Rand Fishkin, Moz

Aku ora yakin kontrovèrsial yaiku tembung sifat sing pas kanggo nggambarake iki nanging posting tamu mesthine minangka wilayah sing, ing pasuryan kasebut, durung dielingi Google lan liyane. Kasunyatane, masalah kasebut dudu karo posting tamu, sing dakwujudake yaiku seni nggawe lan nuduhake konten sing apik karo situs sing relevan, nanging taktik "spammy" sing wis diwenehi label karo moniker sing padha. Mesthi wae nggawe konten sing murah, ora bisa diwaca lan mbayar situs sing kurang apik kanggo nyelehake kanthi link minangka praktik sing ora apik lan kudu dihentikan, nanging dudu posting tamu, yaiku spam. Simon Penson, Zazzle

Blogging tamu. Tanpa mangu-mangu, saka perspektif bangunan merek lan perspektif pamirsa anyar ora ana sing luwih apik. Yen alasane sampeyan mung kanggo link, aja repot, nanging yen tujuane kanggo ndhidhik lan nyenengake para pamaca mula bakal weruh asil bisnis sing positif. Phil Buckley, Curagami

Ana akeh ing kene, mula aku milih sing duwe wong lungguh ing loro-lorone pager - lan ana sawetara! Patung Pangkat Kaca minangka salah sawijining bidang sing duwe perasaan campuran ing antarane dunia SEO teknis. Nanging, iki kudu ditangani kanthi tliti amarga sampeyan ora pengin mungkasi masalah nalika Googlebot teka ing omah. Ngatasi kanthi bener, lan mesthi ana mupangat sing bisa diduweni. Andy Drinkwater, iQ SEO

Aku kudu ngomong posting tamu, iki minangka salah sawijining cara sing paling migunani kanggo nggawe merek lan proposal sampeyan ing ngarepe pamirsa sing luwih gedhe utawa liyane sing wis ana. Nalika aku nyambut gawe dadi penerbit, aku asring entuk ide lan / utawa nada tamu sing apik. Sampeyan kudu mesthi nggawa game 'A', utawa paling ora nyoba. Martijn Scheijbeler, Web Sabanjure

Sejatine, kabeh taktik sing diwenehi label minangka ireng-hat, yen topi iku paling apik, sampeyan duwe regane sawetara tingkat. Kajaba saka ilegal banget (exploitasi plugin Joomla, aku ndeleng sampeyan), sampeyan bisa - lan kudune - ndeleng regane kabeh taktik kasebut, yaiku jaringan blog, sewa link, pangalihan utawa malah spam mode lawas sing apik . Alesan kenapa sawetara SEO isih nggunakake taktik iki amarga isih bisa digunakake. Dheweke isih ngasilake penghasilan. Mesthine, situs kasebut pungkasane bakal dihukum nanging yen sampeyan nggarap anggaran lan laba investasi, sampeyan isih bisa entuk bathi.

Saiki, yen sampeyan mikir nggawe merek lan promosi situs web kasebut lan pengin nggunakake taktik kaya iki, sampeyan kudu ditembak. Yen sampeyan mikir bisa mbebayani kehadiran online merek kanthi nggunakake metode SEO sing bisa ndeleng sampeyan penalti lan deindeks, sampeyan kudu metu saka game SEO. Sampeyan bodho, elek lan ora duwe kanca. Nanging, isolasi pengujian lan lakokake menyang situs sing kapisah lan bisa uga klompok kata kunci sing beda-beda kabeh. Coba sawetara cara kanggo nyoba. Ukur biaya, rangking, lalu lintas lan petunjuk. Apa dhuwit sampeyan investasi? Pira wektu? Apa regane?

Pikirake kaya departemen R&D - minangka pemasar, kita duwe utang karo perusahaan kanggo nggoleki saben dalan sing bisa ngasilake penghasilan. Sampeyan bisa uga mung sawetara cara liyane sing bisa nglakoni. Utawa bisa uga ora bisa finansial. Utawa bisa uga gagal kabeh. Intine yaiku nyoba lan ndeleng apa sing cocog kanggo sampeyan. Nyingkirake label lan prasangka lan mbukak data. Tom Roberts

Sanajan kontroversial obrolan, aku isih yakin domain match sing pas (EMD's) lan domain match parsial duwe nilai SEO. Iki ora ateges sampeyan ora bisa pangkat luwih dhisik tinimbang wong sing duwe EMD yen ora duwe. Iku tegese ana sawetara regane yen sampeyan bisa entuk EMD utawa PMD. Robert Fisher, Presiden, drumBEAT Marketing

Aku bisa uga ujar manawa bangunan webmaster domain mudhun lan malih dadi situs afiliasi, iku strategi sing isih bisa digunakake, yen profil link wis resik. Nanging nalika webmaster ngukur kanthi derajat gedhe Google bisa ngilangi lan sampeyan bisa ndeleng kedadeyan kasebut bola-bali. Nanging, sampeyan rumangsa afiliasi sing pengin entuk dhuwit. James Norquay, Direktur Konsultasi, Media Kemakmuran

Wis wiwit katon kaya Adwords nglampahi sejatine duwe pengaruh marang organik. Aku ora ngira iki gegandhengan langsung, nanging wis jelas saka susunan data sing ana gandhengane. Iki beda karo setaun kepungkur yen korélasi durung jelas. Nalika Google wiwit ngrasakake tekanan saka raksasa media sosial, mula dheweke bakal ngeculake kabijakan dhewe babagan tembok departemen internal. Danny Dover, Lifelisted.com

Saiki, apa mitos SEO paling gedhe?

Ana akeh mitologi sing dibangun konten sing apik lan unik kudu cukup kanggo entuk rangking. Wis suwe ora kedadeyan, lan cukup kanggo dirayap lan diindeks ora ateges cukup pangkat. Yen sampeyan ora ngasilake asil paling apik ing 10 ndhuwur, kenapa Google kudu menehi peringkat? Rand Fishkin, Moz

sing posting tamu wis mati! Lan uga SEO lagi arep aktif. Mbangun pamirsa sing regane liwat telusuran organik ora bakal ilang kapan wae lan yen kaya sing ditindakake SEO, mula bakal tetep wae. Taktik sing dibutuhake kanggo menang saiki kalebu disiplin liyane nanging bagean teknis isih penting banget kaya maksimal kanggo nggedhekake ROI saka saluran kasebut. Simon Penson, Zazzle

Mitos SEO paling gedhe ing pikiranku yaiku SEO luwih efektif tinimbang desain lan mupangate. SEO minangka bagean cilik sing nggawe situs bisa digunakake, dudu bagean gedhe. Patrick Sexton, Panganan Bothe

Nalika ana sing ujar 'SEO situsku' apa sing sejatine diterjemahake yaiku, Aku ora ngerti kepiye supaya relevan ing web lan butuh pitulung. SEO dudu a nguber dewekan apa maneh Yen sampeyan duwe SEO menyang silo, kabeh aspek digital sampeyan bakal nandhang sangsara. Diagram Venn SEO saiki tumpang tindih karo panulis, grafis, hubungan umum, video lan R&D. Phil Buckley, Curagami

Panganggone tag tembung kunci Meta migunani utawa Keyword Density. Pilih salah sawijining pilihan kasebut. Tag tembung kunci Meta wis entuk bathi saka Google sawetara taun kepungkur, sanajan ana sing ujar yen duwe bathi sithik ing Bing - nanging minor. Nggawe Kapadhetan Kata Kunci ing sawijining kaca uga ana siji liyane sing ilang kabeh mupangat sawetara taun kepungkur, nanging ing email e-mail sing kita entuk saka perusahaan SEO 'internasional' kasebut, dheweke isih ngomong babagan iki. Isi kaca saiki kanthi tembung kunci, lan sampeyan bakal luwih cilaka tinimbang sing apik. Andy Drinkwater, iQ SEO

Sampeyan ngirim ora rangking trek amarga dheweke wis dipersonalisasi saiki lan dadi ora percaya. Sawetara SEO hebat wis nulis babagan iki amarga 'ora kasedhiya' wis diluncurake kenapa sampeyan kudu nglacak: umume menehi ringkesan babagan mesin ing mesin telusuran. Aku pancen setuju karo dheweke, menehi sampeyan wawasan gedhe babagan posisi sampeyan saiki ing pasar lan uga menehi data terkenal babagan para pesaing potensial nalika nggabungake iki karo upaya riset tembung kunci. Martijn Scheijbeler, Web Sabanjure

sing SEO iku kabeh sing sampeyan butuhake. Ana persepsi umum yen sampeyan nyewa perusahaan SEO sing apik lan bakal mbantu ngasilake jutaan dolar sajrone wulan lan iki sejatine mitos sing paling umum ing industri kita. Aku yakin yen tuwuh bisnis gumantung saka macem-macem faktor sing kalebu kualitas layanan utawa produk, nilai merek, pangowahan pasar, pemasaran, layanan pelanggan lan liya-liyane. SEO minangka salah sawijining bagean saka pemasaran. Moosa Hemani, SEtalks

Soko sing mesthi dakkandhakake marang wong sing anyar karo SEO yaiku ora precaya kabeh. Iki tegese ora njupuk tembung Google minangka Injil lan ora percaya saben postingan blog SEO sing sampeyan waca. Sejatine, mayoritas postingan blog SEO minangka bollock mutlak. Umume teori, akeh fiksi - akeh blogger SEO ora ngerti kapan arep meneng lan akeh sing ora ngerti kerendahan ati yen bisa nggegirisi (sampeyan bisa nggawe pikiran sampeyan dhewe apa sampeyan ndeleng iki ironis, utawa meta).

Kanggo wong-wong ing industri iki, mesthine Rank Pangarang rada mitos, paling ora kanthi cara supaya akeh blogger SEO percaya yen bisa digunakake. Saran kula ing kene yaiku supaya ora ana swara rame lan maca apa sing diandharake Bill Slawski lan Mark Traphagen babagan perkara kasebut - paling ora sampeyan bakal entuk ilmu sing bener lan dudu kesimpulan liar. Tom Roberts

Umume wong sing ujar dheweke utawa perusahaan kasebut yaiku perusahaan SEO profesional sejatine yaiku. Umume perusahaan sing ngakoni ilmu SEO, paling apik, duwe 10 utawa 11% pangerten babagan SEO. Robert Fisher, drumBEAT Marketing

Mitos SEO paling gedhe bisa uga wong sing mikir mbayar $ 1 yuta PPC pancen bakal mbantu kampanye SEO sampeyan. James Norquay, Media Kemakmuran

Mitos SEO paling gedhe saiki yaiku SEO urip lan kuat. Kasunyatane, luwih angel dadi efektif karo SEO tinimbang mbiyen. Saben dina, SEO dadi saluran pemasaran organik sing kurang kuat. Danny Dover, Lifelisted.com

Yen sampeyan nindakake PR utawa pemasaran konten lan entuk rangking tautan regane dhuwur bakal tanpa link teks jangkar. Iku mung salah sawijining teka-teki SEO. David Konigsberg, Target Optimal

Wangsulan ing ndhuwur wis rada diowahi kanggo kajelasan lan ringkese.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.