Konferensi: Aja Ninggalake Konferensi

logo konferensi

Kayane saben pirang-pirang minggu aku nggresah nalika ora kejawab konperensi liyane manawa ana kanca sing ngobrol utawa rawuh. Ora kaya aku ora nyoba terus ...

Ngaturake komentar ngarep-arep bisa ngganti karo tagline Aja Ninggalake Konferensi Liyane.

ngubungake-douglas-karr

Dheweke wis nerbitake a Manifesto ing situs kasebut, 10 wilayah sing bisa ningkatake konferensi:

  1. Nggolek konferensi online wis cacat. Mung luwih, yen sampeyan nyoba nyaring asil miturut lokasi, minat, basa lan wektu. Iku kabeh kategori urip sing telusuran gagal.
  2. Ing wektu iki sampeyan bisa uga kantun ing konferensi gedhe nang endi wae lan sampeyan ora ngerti. Kita butuh sistem sing luwih apik supaya bisa aktif kanthi otomatis. Tinimbang nggoleki konferensi, konferensi sing cocog kudu ditemokake.
  3. paling situs web konferensi nggawe kita rumangsa kaya taun 1999, nanging durung gampang nggawe pengalaman panganggo sing hebat online. Kepiye cara nggawe jembatan kasebut ing antarane penyelenggara lan teknologi?
  4. Kanthi kurang wektu lan dhuwit sing kasedhiya kanggo karyawan rata-rata, tegese kita asring kepeksa ngasilake konferensi sing sejatine pengin dirawuhi. Nanging kepiye cara efektif melu ing konferensi tanpa ana ing kana? Kanthi kemajuan ing jarak jauh, mesthine saiki bisa ditindakake.
  5. Angel banget entuk akses menyang ilmu diprodhuksi lan ditampilake ing konferensi. Sampeyan bakal nemokake potongan-potongan sing kasebar ing web, ing jaringan sosial, ing kothak mlebu lan ing hard drive. Nanging sampeyan entuk gambar lengkap lan nemokake apa sing sejatine digoleki?
  6. Ing budaya berpendidikan kita, kemungkinan ana wong sing ngerti luwih saka 200 wong, dadi luwih cilik saben dina. Kepiye cara nggunakake teknologi kanggo panen budi kolektif saka kabeh pikiran sing apik sing teka ing konferensi sabanjure?
  7. Dina iki biasane sampeyan ora ngerti sing arep konperensi nganti sampeyan sejatine ana. Lan sawise konferensi, sampeyan asring gagal nyambung maneh karo wong sing sampeyan kenal. Mesthi wae kudu ana cara sing luwih apik.
  8. Kanggo akeh wong, angel yen mung nyedhaki wong liya lan miwiti ngomong. Napa kita ora bisa duwe sistem ing papan sing bisa ditindakake wiwiti obrolan sadurunge konferensi, banjur terusake ing konferensi lan sanajan wis rampung?
  9. Sanajan saiki kanthi fisik, bagean perhatian kita bakal terus urip online. Kepiye carane nggawe iki dadi perkara sing apik ing ruang konferensi? Lan kepiye carane nggawe makna ing swara digital sing asring katon mbebayani kanggo sinau sing jero?
  10. Kapan konferensi sukses? Kepiye cara kita ngukur pengaruh nyata konferensi, kalorone kanggo penyelenggara, speaker, venue lan pamiarso? Kanggo saben dolar sing digunakake ing konferensi, kita kudu ngerti babagan labine.

Mlebu lan tindakake kula ing Conferize supaya aku ngerti konferensi sing sampeyan hadiri, sampeyan ngerti endi sing dakkandhakake, lan kita bisa nggayuh komentar liyane!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.