Nilai lan ROI saka Konferensi

konferensi anggaran

konferensi anggaranKonferensi pertama sing dakkirim yaiku pameran teknologi industri regional. Aku dadi tukang listrik industri ing Surat kabar lan bosku ora bakal mbayar. Dadi aku mbayar dhewe. Kita duwe sistem conveyor kanthi saklar jarak magnetik elektronik sing kudu duwe wates sing cedhak karo peralatan sing bakal dibubarake taun kepungkur. Kita ngliwati atusan lan saben atusan dolar. Ing acara kasebut, aku nemokake perusahaan sing nggawe macem-macem bentuk, ukuran lan setelan jarak sing cedhak. Kita nyoba sensor sing anyar, sing luwih murah lan jurang sing luwih jembar… lan ora kudu ngganti maneh.

Konferensi kasebut ngirit perusahaan kita puluhan ewu dolar, nanging bosku ora bakal nggunakake $ 20 utawa luwih kanggo mlebu. Minangka wulangan urip kanggo aku yen konferensi iku regane kaya emas. Dadi kaget yen akeh perusahaan sing malah ora duwe anggaran kanggo melu konferensi regional, nasional utawa virtual! Kita Zoomerang polling mingguan nuduhake yen luwih saka 25% ora duwe anggaran kanggo konferensi apa wae! Konperensi minangka mesin ideasi. Dheweke ora mung nggawe sampeyan bungah amarga sampeyan dikepung karo kanca-kanca, nanging uga nggawe proses mikir lan nggawe sampeyan mikir ing njaba kabut perusahaan sampeyan.

  • Konferensi nasional - Sejatine, aku arang melu sesi ing konferensi nasional! Aku nglampahi wektu ing aula vendor lan mlaku-mlaku nyambung karo pimpinan industri. Ing wayah wengi, sampeyan bisa nemokake aku ing saben bar hotel sing dadi tamu. Obrolan karo pimpinan industri apik tenan. Yen sampeyan nglilani pegawe menyang konferensi nasional, wenehi anggaran bar supaya bisa tuku prospek, vendor, utawa pimpinan industri utawa ngombe loro. Mekaten sihir!
  • Konferensi regional - yen sampeyan pengin tampil gedhe ing nasional, sampeyan kudu gedhe ing dhaerah. Aku seneng sesi utama ing konferensi regional. Iki menehi kula kesempatan kanggo nyoba presentasi anyar karo pamirsa sing akrab lan nemokake bakat lokal. Aku melu sesi ing konferensi regional lan asring ngombe sawise. Kadhangkala sesi kasebut rada ora sopan utawa nyenengake ... nanging biasane aku lunga karo informasi sing bisa digunakake. Konferensi kasebut cukup murah, dadi ROI luwih gampang digawe.
  • Konferensi virtual - yen sampeyan vendor utawa speaker, ora ana laba investasi sing luwih apik tinimbang konferensi virtual. Wong melu acara kasebut kanggo sinau lan tuku. Yen dheweke kepengin ketemu karo pembicara, mesthine bakal melu konferensi. Bisnis sing metu saka konferensi virtual (kanggo 2 perusahaan pungkasan sing aku kerja bareng) pancen luar biasa. Yen sampeyan dadi pamiarso, apik banget - sampeyan bisa lunga, bali, ndeleng saben demo sing sampeyan kepengini, lan nindakake saka meja sampeyan (utawa sofa).

Ora ana konferensi? Aku jujur ​​lan ngandhani yen otak sampeyan (utawa yen sampeyan dadi bos ... otak karyawan sampeyan) dadi saya rame. Metu saka kantor banjur golek maneh! Yen sampeyan dadi bos, nantang karyawan sampeyan bali karo 3 strategi utama sing bakal ngatasi biaya perjalanan lan biaya tiket. Yen sampeyan dadi karyawan, janjeni boss sampeyan yen sampeyan bakal bali kanthi 3 strategi utama sing bakal ngatasi biaya!

Kanggo golek konperensi, aku seneng Plancast lan Lanyrd. 3 konferensi gedhe sing disenengi yaiku Ekspo BlogWorld, Melu Webtrends, Lan Sambungan Target Tepat. Lokal kene ing Indiana, BlogIndiana iku favorit. Lan konferensi virtual - Aku seneng kabeh Pemeriksa Sosial Sosial acara lan ton liyane!

Tulung komentar karo konferensi favorit lan acara nasional, regional utawa virtual!

3 Komentar

  1. 1

    Pos sing apik, Douglas. Konferensi minangka cara sing luar biasa kanggo nyambung karo wong sing padha mikir. Aku mesthi bali saka dheweke kanthi semangat lan seneng banget babagan koneksi anyar sing wis dakgawe. Aku uga biasane ngasilake paling ora siji ide sing duweni pengaruh gedhe kanggo bisnisku. Aku ngajak kabeh perusahaan kanggo mesthekake yen melu konferensi penting ing ceruk kasebut. 

  2. 2

    Kajaba kesempatan jaringan, sing regane regane mlebu ing konperensi sing paling akeh, upaya fokus ing pasar vertikal tartamtu uga bisa ngasilake banget. CES apik banget kanggo nggawe teknologi paling anyar lan paling gedhe kanggo konsumen, nanging nggawe koneksi ing konferensi kesehatan regional, kayata, bisa menehi sampeyan babagan pemasaran teknologi kesehatan sing lagi berkembang saiki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.