Como: Mbangun Aplikasi Seluler tanpa Kode

app seluler saluran

Luwih saka 6 milyar wong duwe akses menyang ponsel. Para konsumen kaya ngono luwe konten, nyedhiyakake para pemasar kanthi kesempatan sing apik kanggo narik kawigaten kanthi ngirim konten sing relevan. Umume para pemasar ngirim konten seluler liwat aplikasi. Aplikasi tahan banter, kasedhiya lan mesthi nganyari. Ngidini para pemasar ngirim konten fokus khusus kanggo kabutuhan.

Nanging, nggawe aplikasi seluler sing apik sing narik kawigaten para pamirsa sing ditarget luwih gampang tinimbang rampung.

  1. Nalika ambang kanggo nggawe aplikasi seluler kurang, solusi pangembangan aplikasi sing paling siap digawe nggawe aplikasi pemotong cookie sing statis lan ora nyenengake. Nggawe aplikasi sugih sing tampil mbutuhake katrampilan sing cukup.
  2. Industri pangembangan app pecah. Ngembangake aplikasi agnostik platform isih durung gampang.
  3. Aplikasi seluler lan situs web duwe syarat lan kapabilitas sing beda-beda dibandhingake karo aplikasi asli. Pemasar kudu ngerti syarat unik kasebut lan memenuhi syarat sing padha.

Como (sadurunge Conduit) nawakake suite alat bangunan aplikasi seluler. Pemasar bisa nggawe aplikasi dinamis kanggo aplikasi iOS, Android, Windows Phone lan Web nggunakake HTML5 nggunakake alat kasebut. Kerjane gampang. Pemasar mung kudu njupuk situs web sing dibutuhake, pasang menyang mesin Como lan bakal nggawe aplikasi kanthi otomatis.

Mangkene carane miwiti karo Como:

3 Komentar

  1. 1

    Aku nggunakake Conduit kanggo nggawe app kanggo para klien lan ora ana gandhengane kajaba bug & janji kosong. Tetep adoh. Aku malah ora bisa miwiti babagan prelu dhukungan lan produke. Secara harfiah rumangsa apus sawise gabung karo program reseller banjur ora nate nampa email liyane sawise iku.

  2. 2

    saluran iku nggegirisi! mbuwang-mbuwang wektu. aku ngenteni pirang-pirang jam ngrancang aplikasi banjur nganyari rencana kaya sing diucapake. dheweke njupuk dhuwit sing dikirim saka mbayar lan sanajan aku milih mbayar saben wulan, dheweke nambahake opsi pambayaran maneh kanthi otomatis tanpa idin. Aku ngerti iki langsung amarga dheweke ora bisa dipercaya. nalika mbatalake pambayaran reoccurring ing kantor bali paypal, dheweke mbatalake upgrade lan ngunci aplikasi. banjur, tinimbang mbenerake masalah, dheweke ngirim alesan. saiki aku mbantah transaksi ing paypal. aku ora pengin bisnis maneh karo dheweke lan aku banjur mbukak aplikasi seluler kabeh. proyek apik! saluran kudu nggawe kabeh wong luwih seneng lan golek gaweyan liya. penting kanggo aku nyebar menyang kabeh wong babagan bisnis lan perawatan karo para pelanggan, mula aku bakal njupuk wektu sing padha kanggo nggarap aplikasi seluler (24 jam) lan ngirim iki menyang saben blog sing bisa ditemokake. monggo disenengi lan bagi supaya bisa mandheg tumindak iki.

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.