Como: Mbangun Aplikasi Seluler tanpa Kode

app seluler saluran

Luwih saka 6 milyar wong duwe akses menyang ponsel. Para konsumen kaya ngono luwe konten, nyedhiyakake para pemasar kanthi kesempatan sing apik kanggo narik kawigaten kanthi ngirim konten sing relevan. Umume para pemasar ngirim konten seluler liwat aplikasi. Aplikasi tahan banter, kasedhiya lan mesthi nganyari. Ngidini para pemasar ngirim konten fokus khusus kanggo kabutuhan.

Nanging, nggawe aplikasi seluler sing apik sing narik kawigaten para pamirsa sing ditarget luwih gampang tinimbang rampung.

  1. Nalika ambang kanggo nggawe aplikasi seluler kurang, solusi pangembangan aplikasi sing paling siap digawe nggawe aplikasi pemotong cookie sing statis lan ora nyenengake. Nggawe aplikasi sugih sing tampil mbutuhake katrampilan sing cukup.
  2. Industri pangembangan app pecah. Ngembangake aplikasi agnostik platform isih durung gampang.
  3. Aplikasi seluler lan situs web duwe syarat lan kapabilitas sing beda-beda dibandhingake karo aplikasi asli. Pemasar kudu ngerti syarat unik kasebut lan memenuhi syarat sing padha.

Como (sadurunge Conduit) nawakake suite alat bangunan aplikasi seluler. Pemasar bisa nggawe aplikasi dinamis kanggo aplikasi iOS, Android, Windows Phone lan Web nggunakake HTML5 nggunakake alat kasebut. Kerjane gampang. Pemasar mung kudu njupuk situs web sing dibutuhake, pasang menyang mesin Como lan bakal nggawe aplikasi kanthi otomatis.

Mangkene carane miwiti karo Como:

3 Komentar

  1. 1

    Aku nggunakake Conduit kanggo nggawe aplikasi kanggo klienku lan ora mung bug & janji kosong. Tetep adoh. Aku malah ora bisa miwiti kanggo pindhah liwat carane mumetake support lan produk sing. Secara harfiah rumangsa diapusi sawise gabung karo program pengecer lan ora nate nampa email liyane sawise iku.

  2. 2

    saluran iku nggegirisi! apa mbuwang wektu. Aku ngginakaken jam ngrancang app banjur nganyari rencana kaya padha ngandika. padha njupuk dhuwit aku dikirim saka payal lan malah sanadyan aku milih kanggo mbayar saben wulan, padha nambah opsi pembayaran reoccurring otomatis tanpa idin. Aku langsung ngerti iki amarga dheweke ora bisa dipercaya. nalika aku mbatalake pembayaran reoccurring ing kantor mburi paypal, padha mbatalake upgrade lan ngunci app sandi. banjur, tinimbang ndandani masalah, padha dikirim kula alesan. saiki aku mbantah transaksi ing paypal. Aku ora pengin nggawe bisnis karo wong-wong mau maneh lan padha mateni kula menyang aplikasi seluler kabeh bebarengan. proyek apik! saluran kudu nindakake everyone sih lan golek baris karya liyane. iku penting kanggo kula kanggo nyebar tembung kanggo saben wong bab carane padha nindakake bisnis lan nambani pelanggan supaya aku bakal njupuk jumlah sing padha wektu aku makarya ing app seluler (24 jam) lan ngirim iki kanggo saben blog aku bisa nemokake. please like lan share supaya kita bisa mungkasi prilaku iki.

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.