Konduktor: Platform Pemasaran Organik kanggo Perusahaan MarTech Stack

Platform Pemasaran Organik Perusahaan Konduktor

Kita lagi kakehan informasi. Kanthi arus data saiki, sanajan para pemasar digital sing paling pinter bisa ngrasakake kewalahan. Sampeyan ora butuh jawaban kanggo saben pitakon - sampeyan mung butuh kunci kanggo mbukak kunci nilai ing kampanye lan program. Sampeyan mbutuhake layanan sing dipersonalisasi, bisa diakses lan efisien.

Ngenalake Cara Anyar Kanggo Nggoleki lan Nuduhake Wawasan lan Kesempatan ing Panelusuran Konduktor 

Konduktor nyedhiyakake fitur anyar kanggo platform Searchlight Konduktor. Platform kasebut nawakake cara sing ora ana tandhingane kanggo nemokake apa sing digoleki pelanggan kanthi online liwat data telusuran tembung kunci terkemuka ing industri, metrik keterlibatan sosial wektu nyata, lan alat sing lancar kanggo nggawe konten sing terkenal sing menehi jawaban lan nggawe kapercayan karo para pelanggan. 

Alat SEO konduktor paling serbaguna, Explorer, minangka toko mandhiri kanggo riset babagan maksud pelanggan, topik telusuran, tembung kunci, sentimen pamirsa, wawasan demografi, lan intelijen kompetitif. Kanthi mbukak topik konten sing panjaluk banget, Explorer menehi pemahaman sing luwih apik babagan target target: apa sing digoleki dina iki, lan apa sing bakal digoleki sesuk. Ana akeh sing kudu dibongkar ing kene, mula Conductor nglengkapi Explorer kanthi fitur-fitur anyar sing bisa nambah pengalaman. 

Explorer nyelehake para pemasar ing kursi pengemudi kanthi filter khusus lan bisa dituduhake kanggo pengalaman khusus, telusuran lan sinyal sosial sing madhangi kabutuhan pelanggan lan ringkesan konten ing platform sing ngowahi wawasan, kesempatan, dadi konten. 

  • Filter Pribadi lan Bisa Dituduhake: Data mung migunani kaya kemampuan sampeyan nganalisis liwat lensa bisnis sampeyan. Kanthi pengalaman filter interaktif sing anyar, sampeyan bisa nggawe lan nyimpen set filter khusus kanggo digunakake bola-bali, lan uga nuduhake filter ing tim sampeyan. 
  • Sinyal Sosial kanggo KABEH Kata Kunci: Sinau apa sing digoleki pelanggan mung bagean saka gambar. Kanggo ngerti tenan panjaluk pelanggan, sampeyan kudu ngerti kapan telusuran lan kenapa. Keterlibatan sosial bisa mbantu sampeyan nyiyapake tanggalan konten sing dioptimalake sadurunge. 
  • Mlumpat Strategi Konten Sampeyan kanthi Ringkesan Konten sing Ditambahi: Ringkesan nguatake para pemasar kanggo njupuk keputusan sing luwih apik lan nggayuh target target karo informasi sing penting. Ringkesan Konten Konduktor berkembang, menehi luwih fleksibel kanggo nggawe ringkes sing diperkaya wawasan kanthi skala ing saindenging Explorer.

Ringkesan Konten Konduktor

Wawasan sing paling apik mung migunani kaya kemampuan sampeyan nggawe konten sing migunani lan nuduhake pengaruh. Konduktor Panelusuran saiki nyedhiyakake cara sing luwih gampang kanggo nglacak, ngukur lan nuduhake pengaruh pemasaran karo tim lan pihak sing duwe kepentingan, dadi sampeyan kabeh bisa entuk - lan tetep - ing kaca sing padha. 

  • Ruang Kerja Favorit: Gawe lan menehi tag Workspaces sing terkenal - dashboard pelaporan ing platform - minangka favorit kanggo enggo bareng cepet lan gampang ing tim, ing platform utawa liwat email.
  • Intelijen Kotak Wangsulan ing Stream Insight: Cuplikan sing ditampilake (utawa kothak wangsulan) nggambarake kesempatan kanggo merek sampeyan supaya luwih katon ing Google. Konduktor nambah kita kothak intelijen ing Insight Stream, newsfeed pemasaran organik ing platform. Tetep ana ing ndhuwur pangowahan ing kepemilikan kothak wangsulan, mula ora bakal kliwat wawasan utawa kesempatan kanggo entuk real estate ing Google.

Wawasan Lokakarya Konduktor

Overload informasi ora mung dadi masalah kanggo konsumen; dadi masalah kanggo tim pemasaran digital uga. Misi konduktor yaiku supaya bisa nggawe manusiawi pemasaran lan kita yakin cara nggawe yaiku ngerti kabutuhan pelanggan lan menehi nilai kanggo wong sing golek wangsulan kanthi online. Produk SEO konduktor nyedhiyakake wawasan sing akeh babagan pelanggan merek apa wae, ing industri apa wae lan menehi kekuwatan para pemasar supaya bisa tumindak.

Seth Besmertnik, CEO & Co-Founder Direktur

Jadwalake Demo Konduktor

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.