Pengujian Konsep 2.0

pengujian konsep1

pengujian konsep1Nggawe survey online minangka cara sing cepet lan gampang kanggo nggayuh klien supaya bisa menehi pendapat babagan apa wae. Pakaryan kula ing Survei lan Jajak Pendapat Zoomerang Online bisa uga nggawe aku bias, nanging aku kepincut karo kabeh prekara sing bisa ditindakake kanthi survey. Dina iki, sampeyan duwe akeh pilihan survey, saka nempelake menyang situs sampeyan, kanggo ngirim liwat teks menyang telpon wong, nggawe lan ngirim langsung ing Facebook.

Favorit pribadi ku kanggo kapabilitas sing luar biasa iki minangka salah sawijining fitur paling anyar. Sampeyan ngidini sampeyan upload gambar jembaré lan dhuwuré, nganti ukuran 250k, ing survey. Kajaba cara sing apik tenan, sampeyan bisa nggunakake fitur iki kanggo nggawe survey apik, ditutupi ing logo, utawa entuk pendapat klompok babagan gaun penganten wanita, fitur iki ngidini nyoba konsep kaya sadurunge.

Tes konsep yaiku proses ngevaluasi tanggepan konsumen babagan produk, merek, utawa ide sadurunge dilebokake ing pasar. Nyedhiyakake cara cepet lan cepet kanggo ngapikake produk, ngenali masalah utawa kekurangan potensial, lan priksa manawa gambar utawa merek sampeyan wis ditarget kanthi bener. Sampeyan mung kudu ngupayakake Netflix, debug Qwikster kanggo ngerti pentinge njaluk pendapat para pelanggan sadurunge njupuk keputusan gedhe…

Survei online minangka cara sing apik kanggo tes konsep, lan sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo njupuk masalah kanggo macem-macem jinis masalah. Ing ngisor iki ana telu:

Tes logo: Kita kabeh ngerti pentinge nduwe logo sing bisa dilalekake lan cocog karo merek sampeyan. Isih nyoba milih sing bener kanggo makili dhewe? Sawise sampeyan nggawe logo lan dilebokake ing jagad iki ana gandhengane karo merek sampeyan, bisa uga ora ana gandhengane kanggo ngganti lan menehi merek dhewe. Pramila penting nggawe survey konsep logo sadurunge nggawe logo.

Tampilake paneliti survey babagan macem-macem opsi logo, lan takon apa emosi lan reaksi sing dituduhake logo kasebut. Apa logo sing sampeyan pilih nggambarake misi lan nilai perusahaan sampeyan?  Temokake sadurunge milih logo, ora sawise.

Umpan balik iklan / sampul: Iklan cetak bakal nggawe sampeyan bali sepeser, dadi sampeyan priksa manawa wis larang. Gawe survey nganggo gambar iklan sing pengin digunakake, lan coba ing macem-macem pamirsa. Temokake apa sing dicritakake iklan sampeyan. Apa sifat sing bakal digandhengake karo merek utawa produk adhedhasar iklan kasebut? Kepiye iklan sing dirasakake? Semono uga luwih akeh umpan balik babagan pariwara saka survey, luwih gedhe pariwara kasebut bakal entuk target.

Kajaba iku, nyisipake gambar ing survey online minangka cara sing apik kanggo mesthekake sampulane dadi apik lan efektif. Sapa sing luwih menarik (lan mulane luwih bisa ngasilake sales) marang para pamiarsa, Lady Gaga utawa George Clooney? Kira salah bisa nyebabake wates bathi sampeyan, mula coba gambar sampul, berita utama, lan ide crita utama sadurunge menehi komentar.

Umpan Balik Desain Situs Web: Mendesain ulang situs web sampeyan bisa dadi tugas sing angel banget, lan angel dingerteni manawa pangowahan sing sampeyan lakoni efektif utawa mung mbuwang wektu lan mbuwang dhuwit. Upload gambar desain ing survey, lan coba kagunaan, olahpesen lan navigasi desain anyar sampeyan. Takokake pitakon kaya: "Apa sing paling sampeyan eling babagan desain sing nembe sampeyan deleng?" "Apa sampeyan mikir perusahaan iki nindakake?" "Ngendi sampeyan klik kanggo ngerteni luwih akeh babagan utawa tuku produk?" Semono uga luwih akeh umpan balik babagan desain sampeyan saka survey, kemungkinan desain bakal ngrampungake target sampeyan.

Survei konsep minangka cara paling cepet lan paling gampang kanggo nggawe manawa gambar sing sampeyan gunakake iku sing pas, yaiku kanggo logo, iklan, situs web, utawa sampul sampeyan. Aja nyisihake wektu lan dhuwit kanggo gambar sing ora bisa dikepengini. Kirim survey konsep kanggo nyoba konsep 2.0. Kabeh pemasar cerdas nindakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.