Recruit'em: Temokake Sambungan Bisnis ing Google

Depositphotos 12588045 s

Yen sampeyan nggoleki sambungan bisnis ing jejaring sosial, Google minangka alat sing apik. Aku asring nggoleki Twitter + jeneng, utawa LinkedIn + jeneng kanggo golek profil. LinkedIn, mesthine duwe mesin telusuran internal sing apik (utamane versi mbayar) lan uga ana situs kaya Data.com kanggo golek koneksi. Luwih asring ora, aku nggunakake Google. Gratis lan akurat!

Ngrekrut khusus dibangun kanggo para perekrut supaya gampang golek calon kanggo kesempatan kerja kanthi online. Intine dibangun kanthi otomatis nggawe pitakon pencarian boolean kompleks supaya luwih apik nggoleki informasi sing dibutuhake ing Google. Iki uga alat sing apik kanggo profesional sales sing nyoba golek petunjuk liwat situs media sosial LinkedIn, Google+, GitHub, Xing, Stackoverflow lan Twitter.

Antarmuka cetha lan gampang:
Ngrekrut

Sawise sampeyan ngetik kabeh informasi, pitakon telusuran wis digawe:
Hasil Rekrutmen

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.