Pandhuan Pungkasan kanggo Video Panjelasan (Karo Tuladhane)

Video CTA Yook Yum Yum cilik

Sampeyan bisa uga wis ndeleng akeh situs web nggunakake video animasi ing kaca kebangkrutan. Ora preduli sampeyan menehi jeneng video panjelasan utawa video perusahaan; kabeh duwe tujuan sing padha: njlentrehake produk utawa layanan kanthi cara sing gampang lan cepet, sing nggawe alat pemasaran sing apik kanggo bisnis apa wae.

Napa macem-macem gaya video panjelasan? Saben gaya narik kawigaten para pamirsa sing beda-beda lan uga bakal mengaruhi anggaran produksi video apa wae. Kanggo narik kawigaten para pamirsa lan miwiti kanthi nyata, sampeyan kudu ngerti saben wong gaya saka Video panjelasan. Pitakonane yaiku:

Apa gaya video panjelasan animasi paling apik kanggo situs web sampeyan?

Kita nglumpukake dhaptar gaya video pemasaran animasi sing paling populer, uga rekomendasi eksklusif kanggo saben wong.

Video Screencast

Iki minangka tangkapan layar sederhana utawa film video sing nuduhake cara nggunakake program, situs web utawa piranti lunak. Video Screencast minangka jinis video paling murah nanging uga migunani. Video kasebut luwih akeh babagan pendhidhikan tinimbang branding. Biasane video kasebut luwih dawa (luwih saka 5 menit), lan cocog karo prospek sing seneng nonton cara kerjane produk sadurunge tumindak.

Gaya Cartoon utawa Video Animasi Karakter

Iki minangka salah sawijining jinis video panjelasan animasi sing paling populer ing pasar. Crita dipimpin dening karakter animasi, sing diwenehi masalah gedhe sing ora bisa dirampungake. Nalika produk utawa layanan sampeyan katon… ngirit dina!

Karakter kasebut biasane nuduhake persona merek sampeyan (target pamirsa), mula kudu duwe karakter desain khusus sing sejatine ana gandhengane karo awake dhewe, dadi humanisasi merek sampeyan kanthi menehi emosi lan kapribaden. Jinis video kasebut duwe asil sing apik amarga bisa narik kawigatene para pamirso lan seneng banget ditonton.

Animasi Papan Tulis

Teknik trendi lan keren iki asline digawe dening ilustrator sing nggambar ing papan putih nalika direkam karo kamera. Mengko, teknik iki berkembang lan saiki digawe kanthi digital. Ing taun 2007, UPS nampilake Komersial Whiteboard, lan ing taun 2010 Royal Society of Arts nggawe animasi whiteboard saka pidato sing dipilih, nggawe saluran Youtube RSA dadi saluran nirlaba # 1 ing saindenging jagad.

Animasi Whiteboard minangka teknik sing paling apik, amarga duwe pendekatan pendhidhikan, ing endi konten digawe ing ngarepe pamirsa.

Grafik Gerak

Grafik gerakan, intine, unsur grafis ing gerakan sing nggunakake kekuwatan warna lan wujud kanggo ngirim pesen rumit sing mokal kanggo ditularake. Video kasebut nyedhiyakake gaya sing apik kanggo bisnis sing duwe profil sing luwih serius lan minangka cara sing apik kanggo nerangake konsep abstrak.

Video panjelasan kasebut pancen pengaruhe karo upaya komunikasi B2B.

Gerakan Grafis kanthi Unsur 3D

Animasi Motion Graphics kanthi integrasi elemen 3D ndadekake tampilan sing luwih elegan lan canggih. Dheweke cocog kanggo nggawe perusahaan sampeyan misuwur ing ndhuwur kompetisi.

Motion Graphics minangka pilihan sing sampurna kanggo perusahaan lan produk sing ana gandhengane karo teknologi anyar, layanan digital, aplikasi utawa piranti lunak.

Gaya Cartoon nganggo Grafis Gerak

Video Panjelasan Gaya Kartun kanthi Motion Graphics minangka salah sawijining jinis video animasi sing paling populer ing njaba, lan kaya swarane, nggawe teknik gabungan. Karakter kartun nyebabake crita kasebut lan menehi pendekatan sing cedhak karo pamirsa, dene panggunaan animasi grafis gerak digunakake kanggo nerangake konsep sing kompleks.

Kanthi gaya iki, kita bakal entuk sing paling apik ing jagad iki - Aspek sing grapyak lan kiasan lucu saka video gaya kartun lan kekuwatan nggawe animasi teknik grafis gerakan.

Disaranake kanggo komunikasi B2C, nanging uga bisa migunani kanggo bisnis cilik lan wiwitan.

Stop-gerakan utawa Video Animasi Claymation

Video panjelasan gerakan mandeg minangka salah sawijining teknik sing paling tuwa amarga ora gumantung karo teknologi digital mewah! Iki minangka video gawenan tangan - digawe kanthi pigura kanthi pigura.

Animasi iki diprodhuksi kanthi ngrekam saben pigura, utawa isih gambar banjur muter pigura sing direkam kanthi cepet, kanthi luwih suwe ngasilake. Asil kasebut beda banget lan apik tenan. Stop gerakan minangka teknik sing apik yen wis rampung, uga larang banget.

Disaranake video kaya iki yen sampeyan pengin nggunakake pendekatan sentimental karo pamirsa.

Video Animasi 3D

A video animasi 3D profesional pancen apik tenan, amarga ora ana watesan apa sing bisa ditindakake video 3D. Nanging, pilihan iki minangka salah sawijining pilihan sing paling larang, mula ora dadi pilihan kanggo startup kanthi anggaran winates.

Yen sampeyan pancen mikir babagan nggawe video animasi 3D lan sampeyan bisa nanggung, sampeyan kudu luwih dhisik PR lan golek perusahaan sing wis pengalaman. Video animasi 3D kanthi anggaran murah bisa ngasilake asil negatif.

Saiki sampeyan duwe ringkesan babagan jinis video panjelasan animasi sing paling cocog kanggo kaca kebangkrutan bisnis sampeyan, lan sing paling efektif bakal narik kawigaten para pamirsa. Pengin liyane? Download ebook Yum Yum Video gratis - Pandhuan Pungkasan kanggo Video Panjelasan!

Pengungkapan: Yum Yum mbantu nggabungake kiriman iki kanggo Martech Zone nonton lan kita wis makarya langsung karo sawetara proyek!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Saiki, kapan klienku takon jinis video panjelasan sing dakwenehake, aku duwe pandhuan sing gampang kanggo dituduhake. Thanks Douglas kanggo nggabungake pandhuan iki. Apa sampeyan isih bisa nampilake bisnis ing blog sampeyan? Aku nyelehake email ing bagean komentar

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.