Lengkap ™: Perdagangan Lintasan Watesan saka Terjemahan, Belanja, liwat Nenepi

Perbatasan Lintas

Tony Bianco iku desain wis digoleki ing Australia luwih saka patang puluh taun kepungkur, lan saiki merek kasebut dadi majalah mode sing paling berpengaruh ing donya lan dhaptar sing paling apik dening model Australia. Saiki, akeh selebriti lan model paling misuwur ing AS lan saindenging Eropa bisa dideleng nganggo macem-macem sepatu lan aksesoris Tony Bianco.

Kanggo mbantu nyepetake ekspansi internasional lan panjaluk lintas wates, Tony Bianco kerja sama karo Pitney Bowes kanggo nyedhiyakake pengalaman blanja online sing apik lan lokal kanggo para pelanggan ing saindenging jagad kanthi Solusi Cross-Border Pitney Bowes Lengkap ™.

Saiki Tony Bianco bisa nggayuh pecandu sepatu ing saindenging jagad lan ngidini dheweke mbayar mata uang lokal kanthi biaya sing wis dijamin sing dijamin — mula ora ana kejutan nalika dikirim. Pembeli global entuk sepatu sing mbantu dheweke tampil lan merek Tony Bianco sing fantastis dadi misuwur ing saindenging jagad.

Jejak global penting kanggo kita. Kita duwe panjaluk ing saindenging jagad lan kudu nggawa sepatu lan aksesoris menyang klompok pasar sing beda-beda. Kanthi kerja sama karo Pitney Bowes, kita bisa adol menyang pembeli ing luwih saka 150 negara lan wilayah lan teknologi end-to-end nawakake pengalaman lokalisasi sing apik kanggo para pelanggan. Adam Bianco, Direktur, Tony Bianco

Solusi lintas wates Pitney Bowes kasedhiya minangka bagean saka Awan Perdagangan Pitney Bowes, enabler commerce, nyedhiyakake akses menyang solusi, Analytics lan API ing kontinu perdagangan lengkap kanthi cepet lan cepet.

Kapabilitas Cross-Border lengkap kalebu

  • Alat Generasi Panjaluk - Pitney Bows bisa nyedhiyakake kabeh babagan riset konsumen nganti kampanye pemasaran lokal, saéngga bisnis sampeyan entuk basis data pembeli lintas batas sing tuwuh lan melu program pemasaran sing nggunakake saluran ing njero negara kayata sosial, telusuran lan kemitraan kanggo ndorong penjualan tambahan lan pajanan merek.
  • Pelokalan Situs Web - Teknologi kepemilikan Cross-Border localize situs domestik sampeyan ing 220 negara kanggo optimalisasi konversi konsumen. Promosi, mata uang lan promosi khusus negara lan rega produk kalebu. Ora prelu nambah biaya tambahan kanggo mbangun lan njaga situs ing njero negeri utawa investasi infrastruktur kanggo manajemen inventaris.
  • Biaya lan Kepatuhan sing Dipendhet - Kanthi milih Pitney Bowes ' Dikirim Duty Paid Opsi (DDP), sampeyan bakal menehi kejelasan biaya kanggo pelanggan kanthi menehi tugas lan pajak sing dijamin sadurunge check-out tanpa kejutan COD nalika dikirim. Pitney Bowes menehi rating lan ngitung katalog produk sampeyan, matesi nalika ditrapake, nalika nangani kabeh fungsi sing gegandhengan karo kepatuhan.
  • Pembayaran & Risiko - Pitney Bowes nawakake pilihan opsi pambayaran global lan ing pasar, lan dadi eksportir rekor lan pihak utama sing duwe minat. Lan minangka Pedagang Rekaman (MOR) padha ngatasi kabeh proses pambayaran lan manajemen penipuan, ngisolasi klien saka utang lan chargeback sing ora dibayar.
  • Manajemen Logistik - Sawise paket sampeyan siyap kanggo pangiriman internasional ing salah sawijining pusat pangolahan domestik Pitney Bowes, kertu kasebut diwenehake menyang operator kelas paling apik ing jaringan global. Dheweke mbantu ngilangi keprihatinan konsumen babagan kompleksitas lan biaya sing ana gandhengane karo ngatur lan verifikasi barang bali ing pusat pengiriman utama ing saindenging jagad. Dheweke uga menehi perlindungan paket lan nyedhiyakake alat kanggo nglacak paket sing gampang.
  • Perawatan Pelanggan - Kuwasa wakil layanan pelanggan kanggo nyedhiyakake dhukungan paling dhuwur kanthi alat Konsulat Pitney Bowes, aplikasi layanan pelanggan adhedhasar web sing kuat kanggo njawab pitakon sing gegandhengan karo order lan nglacak saka para pelanggan internasional. Pusat panggilan 24/7 kalebu 15 basa sing kasedhiya kanggo mbantu masalah sing luwih angel nalika ana.
  • Dhukungan sing Terus Lanjut - Tim keterlibatan klien khusus Pitney Bowes wis siyap nyedhiyakake dhukungan sing dibutuhake kanggo kinerja bisnis, nglaporake, pangembangan promosi, lan analisis, pitakon konsumen, manajemen ngasilake lan liya-liyane. Kanthi dhaptar klien sing luwih saka 300 pengecer, Pitney Bowes duwe pengalaman lan keahlian sing dibutuhake supaya bisa sukses global.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.