Apa Sampeyan Bisa Saingan ing Google Kanthi Bisnis Gedhe?

google kapitunan

Sadurunge sampeyan nesu karo aku ing artikel iki, wacaen kanthi lengkap. Aku ora ujar manawa Google dudu sumber akuisisi sing luar biasa utawa ora ana investasi laba investasi ing strategi telusuran mbayar utawa organik. Intiku ing artikel iki yaiku bisnis gedhe pancen dominasi asil telusuran organik lan mbayar.

Kita wis mesthi ngerti yen bayar-per-klik minangka saluran sing dhuwit mutusake, yaiku model bisnis. Penempatan bakal terus menyang bidder paling dhuwur. Nanging strategi telusuran organik beda banget. Wis pirang-pirang taun, kita bisa ngasilake konten sing relevan lan luar biasa lan entuk hadiah karo nomer 1 rangking tembung kunci kompetitif ing Google. Dina-dina iku wis kliwat.

Kanca apik Adam Small mlayu a platform pemasaran real estate. Dheweke bubar ing New York City ing Inman Sambungake. Rand Fishkin saka Moz minangka pamicara lan ngumumake ing analisis manawa 5 domain rangking ing 5 pencarian real estate paling dhuwur ing 25 pasar paling dhuwur ing Amerika Serikat

Kanthi tembung liya, yen sampeyan perusahaan real estate sing duwe pengalaman satus taun ing salah sawijining kutha, kemungkinan rangking sampeyan bakal banget. Ora biyen kaya ngene. Peringkat telusuran organik Google biyen dadi kesempatan kanggo bisnis kanggo ngembangake konten sing luar biasa lan bisa ditemokake lan ditingkat kanthi apik. Aku ora ujar manawa ana gaweyan, butuh pirang-pirang karya… nanging bisa wae.

SimilarWeb wis nerbitake sawijining Penghargaan Momentum kanggo 2016. Penghargaan Momentum SimilarWeb ngakoni situs web ing AS sing nuduhake kemajuan sing luar biasa ing kategori online ing 2016. 39 pemenang ing 13 kategori wis sukses nambah Peringkat sing padhaWeb - skor algoritma sing kalebu luwih saka 80 yuta situs kanthi total lalu lintas lan metrik keterlibatan.

Sajrone analisis kasebut, sampeyan bakal nemokake manawa telusuran minangka faktor sing nemtokake perusahaan sing duwe momentum paling gedhe. Mangkene pemenang penghargaan:

Kategori 1st 2nd 3rd
Pasar Online pengin.com samsclub.com kmart.com
Consumer Electronics frys.com singkawang.com bhphotovideo.com
Apparel rue21.com winoriassecret.com torrid.com
Agensi Plancongan Online tripadvisor.com travelocity.com expedia.com
Rantai Hotel marriott.com choicehotels.com ihg.com
Layanan Pesenan Hotel Hotels.com airbnb.com trivago.com
Airlines jetblue.com aa.com semangat.com
insurance statefarm.com maju.com geico.com
banking citi.com wilayah.com navyf federal.org
Tuku Mobil carmax.com autotrader.com mobil.com
Warta & Media kaping gangsal.com realclearpolitics.com politico.com
Tech News ccm.net news.ycombinator.com digitaltrends.com
Warta Bisnis bloomberg.com dhuwit.cnn.com foxbusiness.com

Download Laporan Highlight SimilarWeb kanggo 2016

Sanajan ana sawetara perusahaan sing ora mrentah ing jagad iki, perusahaan gedhe kanthi kanthong jero sing duwe pemasaran digital online, dipimpin dening peringkat telusuran organik. Perusahaan-perusahaan kasebut bisa duwe strategi saluran omni, kalebu konten sing kuat sing diselarasake karo promosi mbayar sing signifikan, situs web sing dioptimalake kanthi optimal, lan pemasaran influencer Kombinasi kasebut larang - nanging bisa ngrusak kompetisi.

Pramila perusahaan lan penerbit sing luwih cilik kudu nggunakake katrampilan supaya bisa entuk keuntungan. Nalika ndeleng perusahaan sing dominasi Google, sampeyan ora kudu niru. Sampeyan kudu mbedakake saka sampeyan, sanajan pengin nglakokake kampanye kanthi strategi konten sing ora bakal dirisakake. Pemirsa isih keluwen amarga ana sing beda - kepiye sampeyan bisa beda? Yen sampeyan ora bisa pangkat ndhuwur kompetisi ing Google, paling ora sampeyan isih bisa ngandelake sosial kanggo nambah pesen.

Pramila strategi inti kanggo klien tetep dadi riset lan pangembangan infographics, grafis animasi, Lan kertas putih. Konten sing diteliti kanthi apik, apik, lan terkenal bakal terus narik kawigaten lan panguwasa menyang perusahaan sampeyan. Sampeyan bisa uga ora pangkat, nanging sampeyan bakal bisa dituduhake lan ditemokake dening pamirsa sing relevan sing sampeyan goleki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.