compendium

Piranti Lunak Compendium

Pungkasan minggu iki, aku wis nggarap logo lan rencana bisnis / syarat kanggo Software Compendium, perusahaan sing wis diwiwiti karo aku lan kolega kanggo piranti lunak Optimasi Media Sosial. Iki wektu sing nyenengake. Kita entuk perhatian saka perusahaan VC, duwe sesanti produk sing apik… kabeh sing dibutuhake yaiku wektu! Kalorone makarya kanthi sepenuh wektu dadi tantangan kanggo rampung.

Wingi aku nggawe logo kanggo perusahaan. Muga-muga sampeyan seneng!

Priksa metu situs kanggo definisi Compendium.

2 Komentar

  1. 1

    Aku mambu tikus. Tikus AIM3 sing bau lemu dadi tepat. Telusuran Google saya katon reged; Aku saranake jeneng liyane kanggo perusahaan sampeyan. Aku uga bakal mbukak. Adoh. Mlayu cepet yen AIM3 pancen kolega sampeyan. Sampeyan kayane wong integritas lan moral. Dheweke ora. Lan SMO lagi wae ing lurung wangi sing gedhe lemu. Yen dudu AIM3… nuwun sewu yen sampeyan wis ngebotake kolega.

  2. 2

    Rasane warna banget kanggo seleraku, ditambah grafis sing ngelingake babagan senar DNA, tinimbang media sosial…
    Link ing "informasi" langsung menyang blog sampeyan; nanging tak kira link iki mung nduwe papan ...
    Aku kudu ujar manawa aku seneng karo logo Mac OS9 lawas - kombinasi sentuhan manungsa, komputer, lan grapyak / interaksi. Bisa uga kaya ngono?
    Yen jarene, iki mung siji pendapat.
    Simbol.com minangka sumber inspirasi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.