Video: Compendium: BCC Blog Sampeyan?

isi compendium

Sabanjure kita Martech Zone video karo wong sing aku kenal lan tresnani - compendium. Ya, aku uga duwe saham ing manajemen konten lan perusahaan penerbitan.

Amarga duwe saham, aku ora seneng ngomong babagan dheweke banget akeh, nanging bubar dheweke pancen pancen wis nindakake sawetara karya gedhe. Mangkene sing paling anyar ing seri video babagan perusahaan Teknologi Pemasaran.

Motto Chris lan Compendium saka isi saka ngendi wae, menyang endi wae wis titik. Ngembangake sistem ing ngendi perwakilan layanan pelanggan bisa nanggapi email, banjur email kasebut bisa dimanfaatake ing postingan blog (sawise diterusake karo proses persetujuan lan editorial) iku apik banget. Maksimum kasedhiya - perusahaan ngasilake jutaan dolar isi saben dina lan ora nggunakake.

Compendium terus nggawe inovasi ing dalan iki lan nyedhiyakake infrastruktur sing bisa ndhukung organisasi paling gedhe. Minangka solusi sederhana kanggo masalah sing angel banget. Sugeng Frank Dale - Presiden anyar Compendium. Sawise sawetara wektu suwene karo Frank sawetara minggu kepungkur, dheweke pancen wis nulungi pulsa ing endi industri kasebut uga kabutuhan perusahaan kanggo nggunakake konten… saka ngendi wae, menyang endi wae!

Thanks kanggo tim ing 12 Bintang Media kanggo produksi hebat liyane! Yen sampeyan perusahaan adoh lan pengin disorot ing seri video - hubungi kami. Yen sampeyan ngisi biaya produksi (terjangkau banget) lan sampeyan wis nggabungake bahan sing apik - kita bakal nerbitake!

2 Komentar

  1. 1

    Mung sawetara komentar teknis: Luwih becik speaker sadurunge ngomong nganggo sumbu nganggo kamera; ing video iki, sudhut kamera kaping pindho dipateni, mung nuduhake profil speaker. Becike, Kamera kudu luwih saka pundhak pewawancara, kanthi medium - kanggo nutup subjek utama. Pemotretan utama ok, sanajan ora optimal, amarga nuduhake profil ing wong loro, mula mung bisa digunakake minangka cutaway - mbesuk aku mindhah kamera luwih akeh menyang sing diwawancarai, mula luwih milih sing diwawancara. Bukaane apik karo pewawancara sing noleh menyang kamera.
    Mikrofon ora diselehake kanthi optimal, saengga bisa menehi perhatian banget ing ruangan kasebut.
    Nanging sampeyan nindakake video kaya ngono, matur nuwun!

    • 2

      Nanging, komentar teknis sampeyan apik. Matur nuwun kanggo nuduhake! Anggota Tim kita mesthi ngupayakake ningkatake kualitas video lan ngurmati umpan balik. Muga-muga sampeyan bisa gabung maneh wulan ngarep kanggo sorotan video liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.