Compendium Ngeculake Email Kanggo Kirim

Logo Compendium21

Nalika aku kerja ing compendium (perusahaan sing aku mbantu miwiti lan duwe saham), bisnis mesthi golek konten sing bakal dikirim. Saben bisnis duwe pirang-pirang konten ... kadang-kadang papan sing bakal digoleki ora pati jelas. Siji papan unik sing mesthi disaranake yaiku folder sing dikirim.

Karyawan sampeyan lagi mangsuli pitakon babagan prospek lan klien… sedina muput. Kemungkinan yen ana prospek utawa klien sing golek wangsulan saka pitakon kasebut, bisa uga ana puluhan, atusan utawa malah ewonan wong liya sing golek tanggepan sing padha. Yen sampeyan njupuk wektu kanggo nggawe pesen kanthi ati-ati liwat email… kenapa ora menehi tanggapan babagan postingan blog?

email kanggo ngirim

Compendium wis njupuk ide luwih adoh, saengga para blogger bisa kanthi gampang nulis email utawa terusake langsung menyang platform. Sawise tekan kana, pangguna bisa mlebu, nutul utawa ngirim langsung menyang administrator sing bakal diterbitake. Chris lan tim ing Compendium lagi tugas ... tetep setya karo prospek anyar Chris babagan apa sing bakal ditindakake Compendium… njupuk konten saka ngendi wae menyang endi wae.

Aku bakal mampir ing Compendium kanggo kunjungan sing dawa banget mengko! Aku bakal nggoleki sawetara ide kanggo evolusi platform sing bakal teka. Apik banget kanggo ndeleng geni ing weteng!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.