Compendium ngluncurake Kalender Editorial Perusahaan

tanggalan compendium

Yen sampeyan minangka perusahaan gedhe karo akeh panulis, nyampur kabeh konten, tenggat wektu lan promosi bisa dadi proses angel kanggo ngatur. compendium diluncurake an tanggalan editor sawetara wektu kepungkur nanging wis nambah kanthi signifikan karo sawetara fitur perusahaan sing hebat:

  • kalender compendium sosialIntegrasi Media Sosial - Kabeh promosi media sosial saiki ditampilake ing tanggalan supaya gampang ditinjau lan dijadwalake. Yen akeh swara, sampeyan bisa ndhelikake promosi kapan wae.
  • Visibilitas Pangarang - Kabeh penulis saiki duwe akses menyang tanggalan lan tema saben dinane. Dheweke ora bisa nggawe pangowahan utawa sunting kanggo jadwal kasebut, nanging kita ngarepake visibilitas iki bisa nambah komunikasi strategi editorial ing tim sampeyan.
  • Tema Saben Dina - Pandhuan penulis lan rencanakake strategi editorial kanthi menehi topik utawa tema saben dina. Tema bisa disetel maneh ing saben dinten, minggon utawa saben wulan.
  • gulung tanggalan kalender compendiumJadwal & Seret Gawe maneh - Temokake kesenjangan ing jadwal konten sampeyan? Seret kiriman sing ora dijadwalake saka sidebar menyang papan sing mbukak ing tanggalan. Sampeyan uga bisa gawe jadwal promosi sosial uga.
  • Ekspor & Nuduhake Kalender - Tanggalan kanggo loro kiriman lan promosi sosial bisa diekspor lan dituduhake menyang tanggalan eksternal kayata Kalender Google, Kalender iCal utawa Outlook. URL enggo bareng tanggalan iki uga bisa diwenehake marang kanca kerja lan karyawan kanggo nambah visibilitas menyang operasi pemasaran konten sampeyan.
  • Nyaring & Desain sing Apik - Kita wis nggawe perbaikan sing signifikan kanggo desain tanggalan, kalebu tambahan status konten lan filter jaringan sosial. Entuk ringkesan visual babagan jadwal editorial ora gampang banget.

Compendium minangka platform pemasaran konten sing mbantu organisasi njupuk lan nggawe konten asli ing hub bermerek kanggo distribusi menyang saluran pemasaran apa wae. Pengungkapan: Aku duwe saham ing Compendium, kerja ing kono lan mbantu miwiti perusahaan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.