Video: Apa sing Bakal Ditindakake Seth?

Nalika aku ndeleng tuwuhing Blogging Compendium, pancen nggawe aku seneng banget yen aku duwe peran awal (lan terusake supaya bisa ditindakake) ing bisnis sing ngowahi prilaku lan lanskap carane bisnis komunikasi karo prospek lan pelanggan.

Chris Baggott minangka penginjil sing hebat kanggo medium kasebut lan perusahaane minangka bukti medium, aplikasi sing ngidini komunikasi iki, lan daya tarik sing luwih jembar kanggo nggawe bisnis manungsa. Chris lan Cantaloupe.TV nindakake iki video mirunggan babagan topik kasebut.

Mesthi wae, aku uga penggemar Seth Godin, sapa sing nulis postingan sing cocog lan dawa ing topik blogging perusahaan dina iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.