Mundur saka Compendium Blogware?

logo blogware putih150Ya, dakkarepake. Aku sejatine mundur saka Compendium Blogware. Muni ora kepenak, ora? Pengunduran diri biasane duwe konotasi negatif - nanging ora kaya ngono!

Sawetara wong bisa uga mikir Chris Baggott, Ali Sales lan aku pancen kacang-kacangan… kok bakal compendium ngeculake aku? Napa aku bakal ninggalake perusahaan sing tikel kaping pindho saben taun? Aku seneng karo Compendium lan dheweke tresna marang aku… kenapa aku kudu mundur?

Wangsulan kasebut minangka salah sawijining fokus lan kesempatan.

Sanajan aku budhal Employment karo Compendium - Aku ora bakal ninggalake Compendium Blogware. Nyatane, Compendium minangka klien pisanan saka DK New Media, LLC - agensi anyarku. Aku uga dadi pemegang saham ing Compendium - wis melu karo perusahaan wiwit didegake. Aku bakal terus njamin Compendium sukses, terus menehi Chris lan Ali kanggo fitur lan perangkat tambahan :). Aku uga ngluncurake agensi dhewe ing Compendium… liyane mengko.

Kunci kanggo transisi sukses saka Compendium yaiku klien pancen menehi perhatian lan ilmu sing paling apik ditransfer. Aku kerjo bareng-bareng karo komunikasi klien, sukses klien lan tim sales kanggo mesthekake yen kedadeyan kasebut - lan bakal ditindakake nganti Desember.

Kaping pisanan - ayo ngobrol babagan fokus.

compendium yaiku perusahaan teknologi, dudu perusahaan jasa. Kemampuan kanggo tuwuh wis bisa ditindakake kanthi ora nggatekake bal, ora bisa dilacak saka target utamane dadi platform blogging perusahaan paling apik (lan siji-sijine platform blogging perusahaan perusahaan). Chris, Ali lan aku pengin fokus terus.

Platform lan prasarana - amarga wawasane Blake Matheny lan time - luwih apik tinimbang liyane sing wis dakdeleng. Perusahaan kasebut bisa skala kanthi gedhe, tanpa rasa lara ati lan rasa sakit sing sampeyan rungokake ing perusahaan teknologi liyane. Wayahe nambah akeh pelanggan sing pengin nggunakake platform lan nggunakake konten organik kanggo strategi pemasaran inbound.

Sabanjure yaiku Kesempatan

Blogging lan telusuran organik minangka salah sawijining teka-teki sing luwih gedhe. Blogging, dikombinasikake karo strategi liyane - media sosial, pemasaran mesin telusuran, pemasaran email, layanan pelanggan, komunikasi internal, kepemimpinan pamikiran, merek, e-commerce… kanthi eksponensial nambah kekuwatan media lan strategi pemasaran online umume. Klien Blogger Compendium njaluk tulung ngluwihi teknologi - lan aku pengin mbantu.

Aku wis kerja bareng karo perusahaan sajrone dasawarsa pungkasan ngewangi strategi iki, dhewe lan karo perusahaan kaya Gannett, TargetTrget, Patronpath lan compendium - Webtrends, The Indianapolis Colts, Carhartt, Home Depot, Hotels.com, Icelandair, Tirerack, Cvent, RotoRooter, Eli Lilly, BlueLock, Pusat Data Lifeline,… Dhaptar terus lan terus.

Chris, Ali lan aku ngakoni sawetara wulan kepungkur. Kesempatan kanggo DK New Media dadi wadhah anyar kanggo klien Compendium lan perusahaan liyane kanggo mbiyantu klien supaya bisa maksimal investasi ing blogging, media sosial, telusuran, email, lsp. Aku kerja bareng karo Ali ing Compendium kanggo nggawe paket kanggo klien, saka Integrasi Media Sosial, Desain Call-To-Action lan program ngawasi, Desain Blog lan integrasi, Konsultasi Strategis Tahunan, lsp.

Doug Theis saka Pusat Data Lifeline mbandhingake aku karo "CMO for Hire". Aku seneng, lan ilmu babagan teknologi saya akeh. Hubungan karo profesional liyane nyedhiyakake aku, ora mung karo ilmu, nanging karo sumber daya kanggo mesthekake aku uga bisa mbantu perusahaan nggawe solusi sing dibutuhake uga. Aku ora pengin dadi konsultan khas sampeyan - mlaku banjur ngandhani apa sing sampeyan wis ngerti. Aku pengin dadi mitra sampeyan sing uga bisa nggunakake strategi lan nggawe solusi nyata.

Aku wis ketemu lan nggawe kemitraan informal karo Roundpeg kanggo Hubungan Masyarakat, Efek Evereff kanggo Panelusuran Bayaran, 4 Desain Dogs kanggo Merek lan Desain, Doug Vann kanggo Drupal, Squish kanggo Joomla, Brandswag kanggo Pendidikan Media Sosial, Noobie kanggo Teknologi lan Pendidikan Bisnis Cilik, Klompok Tuitive Kagunaane, Solusi BitWise kanggo Solusi, Mobile Panyambung kanggo Pemasaran Seluler, ProBlogService kanggo Strategi Konten, Kristian Andersen kanggo strategi pemasaran perusahaan, Informasi Walker kanggo strategi Kasetyan Pelanggan, tukang bentuk onlineFormstack … Dhaptar terus!

Iki minangka wong sing wis kerja bareng lan saya percaya banget sajrone dasawarsa kepungkur. Dheweke nglakokake klien lan sing paling apik ing liga. Apa tegese aku ora bakal ndhukung perusahaan sampeyan? Ora mesthi! Aku pengin ngembangake bisnis sampeyan lan sampeyan bisa nulungi aku supaya bisa nambah tambang. DK New Media, LLC bakal diluncurake tanggal 1 Agustus 2009! Tetep dirungokake!

30 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Oh ora! Sampeyan ora bisa ninggalake Compendium! Sapa sing bakal dakkalahake kanggo nggawe klaim pemasaran sing ora jelas babagan kapasitas teknis produk saiki?

    Guyon wae. Ing kabeh rasa serius, sugeng wis entuk kesulitan, Doug. Aku ngarep-arep ngupayakake usaha paling anyar (sanajan mung mbantu sampeyan dadi luwih apik.) Nanging aku yakin bakal terus ndeleng perkara gedhe saka mbesuk. Paling begja — Aku ngarep-arep bisa ndeleng apa DK New Media kudu nggawa menyang Indianapolis lan jagad iki umume!

    • 4

      Kasunyatan manawa Compendium nggunakake aplikasi dhewe kanggo nyurung strategi pemasaran mlebu ... digabung karo tuwuhing perusahaan ... ora jelas utawa ora kepenak Robby! Ora ana perusahaan SEO sing bisa 'njamin' asil - uga platform apa wae! Kepiye carane wong nggunakake platform sing penting - lan ing kono aku bisa mbantu.

      Matur suwun Robby! Aku ngurmati dhukungan lan mesthi seneng duwe wong sing cukup peduli kanggo njupuk wektu lan nantang aku saben wektu. Sanajan sampeyan salah banget! (guyon).

  3. 5
  4. 7
  5. 9
  6. 11
  7. 12
  8. 13
  9. 14
  10. 15
  11. 16

    Sugeng ing usaha anyar sampeyan! Butuh maneh pitulung? Aku seneng sinau luwih lengkap babagan pasar iki lan makarya kanggo perusahaan sing gelem njupuk risiko lan tetep dadi ndhuwur teknologi paling anyar.

  12. 17
  13. 18

    Pos paling apik! Kaya sing sampeyan ngerteni, ana kebutuhan sing ora bisa mbantu organisasi kabeh ukuran target ROI liwat media sosial. Sampeyan duwe kemampuan unik kanggo mulang perusahaan babagan carane dadi anggota masyarakat sing apik lan entuk dhuwit luwih akeh. Menang Menang 🙂

    • 19

      Chris,

      Ora ana akeh pimpinan sing bakal menehi motivasi marang karyawan kaya iki. Aku matur nuwun sanget kanggo kabeh dhukungan liwat taun. Ngarep-arep supaya luwih sukses ing mbesuk!

      Doug

  14. 20
  15. 21
  16. 23

    Sugeng nggawe kabisat, Doug. Model bisnis sampeyan pancen progresif lan sing bakal dakrungokake akeh wong uga ngomong.

    Saus rahasia sampeyan minangka kemampuan sampeyan kanggo nambah nilai kanggo kabeh sing sampeyan tutul, mula aku ora ragu yen sampeyan bakal terus nindakake kanthi cara sing luwih langsung karo bisnis sampeyan dhewe.

    Matur suwun.

    Jeff

  17. 24
  18. 26

    Hai Doug, pertumbuhan lan kasuksesan sampeyan sing terus-terusan apik banget. Muga-muga kabegjan lan kasuksesan paling gedhe. Matur suwun dadi inspirasi

  19. 28

    Warta apik tenan, Doug. Sugeng lan salam kanggo usaha anyar. Ngarep-arep kanggo nonton perkara-perkara sing berkembang.

  20. 29

    Ya, saiki wis saiki wis bisa dingerteni. kirim menyang google kanggo mbantu aku nggabungake potongan-potongan kasebut. matur nuwun kanggo ngenalake kula menyang kompendium. aku edan. muga-muga bisa nemokake cara kanggo mbayar situs webku!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.