16 Langkah-langkah kanggo Nggawe Konten sing Mengkono

nggawe konten

Kadhangkala dhaptar priksa nggawe urip gampang lan ide iki apik banget kanggo ngembangake nggawe konten sing apik WebSearch SEO. Aku seneng saran ing kene amarga ngluwihi media nyata lan nuduhake elemen liyane sing nggawe konten uga luwih gampang.

16 Langkah Kanggo Nggawe Konten sing Mengkono:

  1. Mikir kaya wartawan.
  2. Entuk inspirasi saka jaringan sampeyan.
  3. Coba isi ringkes lan ringkes.
  4. Gunakake warta industri.
  5. Tindakake obrolan.
  6. Aja kakehan larang.
  7. Gunakake perumpamaan kanggo nggawe serep.
  8. Ngundang tamu kanggo sudut pandang anyar.
  9. Hubungi pamirsa kanggo topik.
  10. Kirim ulang lan repurpose konten sing relevan.
  11. Jujur babagan manawa sampeyan ngerti topik kasebut.
  12. Tindakake tugas omah lan riset topik kasebut.
  13. Gawe pandhu arah gampang lan jalanake kanggo keterlibatan.
  14. Supaya topik lan kaca landas dipisahake.
  15. Aja topik sing bakal basi.
  16. Nulis video lan audio.

16 Langkah-langkah kanggo Nggawe Konten sing Mengkono

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.