Kompas: Alat Aktifake Penjualan Kanggo Ngedol Layanan Pemasaran Pay Per Klik

Kompas Media Hiu Putih - Aktifake Penjualan kanggo Layanan Pemasaran PPC

Ing jagad pemasaran digital, alat pangaktifan dodolan penting kanggo agensi nyedhiyakake sumber daya sing dibutuhake kanggo nggawe produk klien kanthi efektif. Ora kaget, jinis layanan kasebut akeh dikarepake. Nalika dirancang lan dimanfaatake kanthi bener, bisa nyedhiyakake agensi pariwara digital kanthi alat sing dibutuhake kanggo ngirim konten sing relevan lan berkualitas kanggo calon pembeli. 

Alat pangaktifan penjualan penting banget kanggo mbantu agensi ngatur lan nyepetake siklus penjualan. Tanpa wong-wong mau, gampang ilang kanthi akeh informasi babagan pasar saiki lan cara paling apik kanggo nyedhaki lan nggayuh para panuku. Ngleksanakake salah sawijining alat agregasi lan produktivitas iki minangka cara sing paling apik kanggo ningkatake upaya tim marketing lan dodolan - ngilangi tenaga kerja sing kuat lan ruang kanggo kesalahan sing kedadeyan nalika ngumpulake informasi iki kanthi mandiri. Nalika agensi nggunakake platform sing tepat kanggo ngaktifake dodolan, ngidini akeh keuntungan kayata: 

  • Ngirit Wektu: Alat kabeh-ing-siji ngumpulake lan nyedhiyakake informasi sing dibutuhake kanggo menehi informasi kanthi efektif marang tim marketing lan sales kanthi nggunakake tembung kunci sing tepat lan kaca kebangkrutan sing ditargetake. Agensi bisa entuk dhuwit utawa luwih akeh ing setengah wektu sing biasane ditindakake kanggo ngumpulake lan nganalisa data iki kanthi cara tradisional. 
  • Tambah Kapercayan: Nalika tim dodolan ngerti persis apa sumber daya sing kasedhiya ing pucuk driji, luwih gampang kanggo nutup transaksi kanthi luwih cepet lan luwih efisien - menehi inspirasi kanggo saben pendekatan. 
  • Tambah ROI: Platform ngaktifake dodolan nggawe dinamis dodolan sing luwih fokus lan didorong sing bisa nambah kemampuan tim kanggo nutup dodolan lan ngonversi timbal, sing pungkasane ngasilake asil sakabèhé. 

Nanging, ora kabeh program ngaktifake dodolan dirancang kanthi padha - keluwihan informasi kolektif mung ora cukup kanggo nglengkapi profesional dodolan kanthi lengkap. Alat pangaktifan dodolan sing efektif nyedhiyakake tim kanthi sumber daya sing dibutuhake kanggo sukses lan nyurung produktivitas kanthi wawasan tim sing bisa ningkatake kinerja. 

Mulane kita wis berkembang Platform Kompas White Shark Media, kita dhewe ing-house enablement sales piranti. Platform kita ora mung nyedhiyakake informasi paling anyar babagan tren sing relevan ing industri lan alat kanggo mbantu nguatake tim dodolan nanging dirancang kanthi jelas kanggo bayar saben klik (PPC) iklan, ing ngendi platform liyane cenderung nyedhaki upaya iklan sing luwih umum. Kompas dirancang kanggo nyuda kesalahan, nambah bathi lan ndhukung saben tahapan siklus penjualan PPC. 

Kompas Miturut White Shark Media

Kompas Media Hiu Putih

Liwat Kompas, agensi duwe macem-macem alat sing bisa digunakake, kalebu: 

PPC Audit Engine

Audit minangka aspek penting saka akeh industri sing digunakake kanggo netepake lan ngevaluasi kinerja. Khusus, nalika nerangake PPC, audit ngidini pemasar digital ngakses informasi sing bisa mbantu ningkatake khasiat Google Ads utawa Kampanye Microsoft, sing uga mbantu tim dodolan nggawe kampanye kasebut kanthi luwih efektif. Kita wis ngembangake mesin audit kanggo ngasilake audit ditambah karo rekomendasi kanggo kampanye iklan Google lan Microsoft tartamtu. Laporan kasebut gampang diakses, diunduh lan dituduhake ing format PDF.

Proposal Generator

Liwat mesin proposal Kompas, perusahaan ora kudu ngandelake kapasitas manungsa maneh kanggo nggawe dokumen efektif sing nggabungake data sing dibutuhake. Platform Kompas ngasilake proposal berlabel putih sing kalebu rekomendasi tembung kunci, data pesaing, pratinjau iklan, lan liya-liyane. Dokumen kasebut bakal mbantu tim nampilake data gabungan kanggo ndhukung lan mbela strategi lan optimasi inovatif kanggo klien.

Konsultasi Sales

Yen pangguna macet sajrone proses penjualan, dheweke duwe pilihan kanggo ketemu kanggo konsultasi 2 jam karo Manajer Akun Strategis khusus White Shark. Sajrone konsultasi iki, para ahli Kompas bakal nuntun tim liwat review pipeline, langkah-langkah proposal, strategi pertumbuhan pitch, lan liya-liyane.

Kursus Sales

Mesthi ana papan kanggo perbaikan ing alur kerja agensi, ora preduli ing industri apa wae spesialisasine. Nalika jagad pemasaran terus berkembang, luwih penting tinimbang sadurunge tetep nganyari babagan praktik paling apik. Liwat akademi online White Shark, pangguna platform Kompas duwe akses menyang PPC lan dodolan sing bisa dijupuk lan diakses kapan wae. 

Pustaka Kolateral

Ana akeh informasi lan sumber daya sing kasedhiya sing bisa dadi tantangan kanggo nemtokake manawa bakal entuk manfaat kanggo perusahaan utawa merek. Liwat Pustaka Collateral, pangguna duwe akses menyang informasi sing paling anyar lan diverifikasi babagan tren vertikal, playbook, pitch deck, siji-pager, video, lan liya-liyane. Liwat Kompas, kabeh sing dibutuhake agensi kanggo nambah komunikasi babagan Google, Microsoft, Facebook, lan optimasi mesin telusur (SEO) produk ana ing pucuk driji.

Nalika platform panyedhiya dodolan saya tambah populer ing industri, perusahaan duwe risiko nandur modal ing alat sing bisa uga ora menehi pengaruh sing migunani. Penting kanggo agensi nindakake riset lan tekun kanggo milih platform sing paling cocog kanggo tim. Yen wis rampung, agensi bakal ngasilake asil sing luwih apik ing wektu sing luwih cendhek, ngidini luwih akeh wektu kanggo perkara sing penting - nandur modal ing klien. 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.