CompanyHub: Piranti Lunak CRM kanggo Usaha Kecil Sampeyan

laporan companyhub lan dashboard

Kanthi kerangka kerja lan alangan kanggo ngeculake pangembangan platform, kita bakal ndeleng luwih akeh platform sing nyerang pasar. CompanyHub minangka CRM bisnis cilik sing gampang lan bisa nganggo rega sing rusak mula sampeyan mung kudu entuk sing sampeyan butuhake.

Saliyane visibilitas pipa penjualan, CRM sing digunakake kanggo adol nawakake kemampuan kanggo ngotomatisasi tindak lanjut:

generasi-perusahaan-tindakake

CompanyHub nawakake iki lan uga duwe fitur ing ngisor iki:

  • Ngatur Web kanggo memimpin konversi
  • Mbantu kanggo streamline sales sampeyan proses.
  • Pelacakan Email lan klik tautan tanpa wates saka Gmail.
  • Kirim akeh kanthi nelusuri Email.
  • Tutul otomatis saran, dadi sampeyan ora bakal ketinggalan.
  • Kuat Dashboard lan Laporan Khusus
  • ngatur Kutipan lan Pesenan lan langsung ngirim penawaran saka sistem.

Coba CompanyHub Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.