Apa Crita Perusahaan Sampeyan Nduweni 5 Esensial Iki?

Depositphotos 31613421 s

Aku seneng desain, nanging aku desainer sing elek. Aku seneng pangembangan, nanging aku cukup hack. Lan aku nulis saben dina Martech Zone lan aku wis nulis Blogging Perusahaan Kanggo Dummy, nanging aku ora nggolongake aku dadi panulis. Nanging aku ngerti desain sing apik, aku dikepung dening pangembangan sing hebat, lan aku seneng nulis. Kita nembe ngluncurake situs perusahaan anyar kanggo DK New Media, mula saran iki saka Thinkshift wektu sing tepat babagan cara nuduhake crita perusahaan. Kita ngetutake saran!

Ora duwe awal sing dramatis? Aja padha sumelang. Caranya yaiku nggawe narasi sing narik kawigaten sing narik kawigaten wong nganti pungkasan. Lima bahan penting bakal nggawa sampeyan ing kana. Peta crita kita nyedhiyakake sampeyan lan nggambarake tumindak karo crita babagan pendirian, visi lan misi New Resource Bank.

The limang unsur penting kanggo crita perusahaan sing hebat yaiku nyedhiyakake proposisi nilai sing unik, inspirasi para pamirsa, kalebu prestasi, nuduhake tantangan, nambah sesanti!

limang-inti-saka-perusahaan-crita-infographic

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.