Komunikasi lan Visibilitas

jascha kaykas wolff gotomeeting

Kita nggunakake GotoMeeting saben dina sing bisa digunakake kanggo ngobrol karo klien. Cantik banget nalika ndeleng salah sawijining klien lan sponsor, Mindjet, dibintangi ing video GotoMeeting! Video kasebut cocog karo keselarasan. Apa sampeyan ngrancang a peta pikiran utawa nyemak rencana proyek… visibilitas minangka kunci. Peta pikiran nggambarake ide, proses lan koneksi supaya gampang dingerteni.

Gotomeeting, mesthi uga padha karo kemampuan komunikasi saiki kanthi swara, kanthi visual (kalebu video webcam nyata), lan kanthi aplikasi nggawa wong-wong saka saindenging planet utawa ing saindenging perusahaan ing ruangan sing padha. Nalika iku iklan komersial, pesen sing dakkirim dening kanca lan kolega sing apik Jascha Kaykas-Wolff nggawa, iku penting.

Yen sampeyan pengin ngrungokake luwih saka Jascha - manawa sampeyan ngrungokake wawancara:

Rungokake Wawancara karo Jascha!

2 Komentar

  1. 1

    Matur suwun banget, Doug, wis nuduhake video #MeetingIsBelieving karo Jascha! Ana akeh liyane sing bakal ditampilake Jascha lan MindJet 🙂 Muga-muga sampeyan bisa sehat!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.