Commun.it: Manajemen Komunitas Twitter Gampang

komunit

Minggu iki, aku diajak diajak ngobrol ing Smartup (Pemasaran Smarter + Startup) dening pangadege, Tim Flint. Tim minangka warga lokal Analytics guru. Pacelathonku fokus ing optimasi lan aku ngomong khusus babagan analytics ... nanging uga pengaruh sing ana pengaruhe kanggo upaya bisnisku.

Siji wilayah sing dakwengeti yaiku dikotomi nomer sing dibutuhake supaya bisa narik kawigaten, nanging banjur ora nggatekake ngoyak nomer kasebut lan ngoptimalake kaya ing ngisor iki. Khusus kanggo Martech Zone, wutah kita mbledhos nalika mandheg nguber tweak SEO lan strategi umpan link paling anyar lan - tinimbang - fokus nyedhiyakake nilai kanggo para pelanggan. Nilai kasebut yaiku nulis luwih akeh lan nyedhiyakake konten sing luwih sugih.

komunikasi-ndeleng

Ngatur komunitas Twitter sampeyan butuh alat lan nglaporake kanggo ngenali pangguna sing pengin dihubungi, ngrungokake pangguna sing nggoleki produk lan layanan sing diwenehake, ora preduli utawa ngilangi spammer lan akun sing ora aktif, lan nerbitake paling konten sing bisa narik kawigaten, njaga lan ngonversi pandherek paling gedhe. Iki apa Commun.it ngarep-arep bisa nyedhiyakake pangguna liwat platform.

Commun.it Nawakake Fitur ing ngisor iki

  • Multiple Profil Twitter - Ngatur macem-macem profil Twitter kanthi gampang saka siji dashboard.
  • Anggota Tim - Undang anggota tim sampeyan kanggo ngatur komunitas sampeyan.
  • pemahaman - Ngenali sapa sing bakal ngetutake, matur nuwun lan nanggapi.
  • ngawasi - Ukur upaya media sosial sampeyan, ngerti apa sing bisa digunakake. Aja lali nyebutake penting.
  • Pemasaran pengaruh - Fokus karo pengaruh lan panyengkuyung sampeyan, aja nganti lali melu, tindakake.
  • Ngatur Dhaptar Twitter - bangun komunitas sing melu nggunakake dhaptar Twitter. Dibagi dhaptar dadi kategori khusus.

Nggunakake alat kaya Commun.it, luwih becik sampeyan bisa ngetrapake pandhuan sing luar biasa tinimbang mburu liyane. Masalah karo teori corong yaiku masarakat percaya dhasar corong kasebut statis. Contone, yen entuk tarif konversi 2%, sampeyan mung kudu luwih akeh pengunjung kanggo nambah penjualan. Kita wis ngerti, iki dudu kedadeyan… sampeyan kudu ngupayakake nindakake pandhereke.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.