Aku tresna marang wong ing pariwara…

Lan iki pancen kreatif!

7 Komentar

  1. 1

    Aku seneng iklan iki! Aku kudu terus nonton supaya bisa ngerti koreografi kasebut. BTW ngaturi peringkat sampeyan - meh mbuwang alangan!

  2. 3

    Oh iya – priksa philinthecircle.com. Dheweke nggawe seni seni interaktif kanggo entuk input saka wong-wong sing ngunjungi situs kasebut. Dheweke pancen keren.

  3. 5
  4. 6

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.