Me-Niaga lan Masa Depan Eceran

me commerce eceran

Eceran ganti kanthi cepet - online lan offline. Biasane, perusahaan ritel duwe wates bathi sing sithik lan volume akeh kanggo ngasilake asil bisnis sing dibutuhake supaya bisa urip. Saiki kita ndeleng turnover cepet ing ritel, saiki teknologi nyepetake pertumbuhan lan nambah efisiensi. Perusahaan ritel sing ora nguntungake wis sekarat ... nanging pengecer sing nggunakake teknologi duwe pasar.

Pergeseran demografi, revolusi teknologi, lan permintaan konsumen kanggo layanan sing luwih dipersonalisasi ngowahi peta dalan kanggo lelungan keputusan pelanggan.

McKinsey ing Pemasaran nyelehake apa sing dipercaya anyar Papat P Marketing:

  1. Nyebar - wong blanja ing endi wae - ing amben karo tablet utawa nalika ana ing tengah ruang pamer sampeyan.
  2. Partisipatif - wong bakal nggawe lan nuduhake rating lan review online perusahaan, produk lan layanan.
  3. Pribadi - Pemasaran tradisional tradisional lan tradisional wis ora bisa digunakake maneh. Sambungan emosi liwat crita sing padha yaiku ngonversi konversi.
  4. Preskriptif - aplikasi seluler, riset online lan alat sosial mbantu para konsumen ngontrol blanja liwat prosese dhewe.

me-commerce-eceran-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.