Komentar Supaya Pengunjung Maca Blog Sampeyan

komentar

Dheweke ngeklik kaca sampeyan ... dheweke maca entri blog sing dikepengini. Ora ana liyane sing narik minat. Sampeyan ngerti manawa sampeyan duwe akeh kiriman menarik sing bisa dadi minat para pamaca, nanging kepiye sampeyan bisa nuduhake menyang pembaca paling anyar sing 'lagi liwat'?

Dina iki aku entuk lalu lintas sing hebat. Aku Mac, aku PC entuk kaca ngarep saka Netscape lan entuk luwih saka sewu hits saka sumber kasebut. Uga dikirim ing Furl, Kesandung, Reddit, Lan Del.icio.us. Aku bakal menehi statistik lengkap sesuk lan laporan babagan kemampuan WordPress kanggo nyedhiyakake volume sing luwih dhuwur. Intine ing kene ana sing beda.

Iki volume sing cukup dhuwur supaya aku bisa nganalisa overlay situs lan ndeleng tujuane klien saka kaca omahku. Laporan overlay situs minangka klik sing dibagi grafis ing kaca web sampeyan kanggo nyedhiyakake indikator visual persentase klik-tayang. Aku langsung weruh akeh klik sing dipusatake ing Komentar Paling Anyar ing sidebarku. Mesthine 35% wong sing ngunjungi halaman omahku bakal metu saka kaca kasebut. Nanging, 52.3% ngeramaken klik ing a Komentar Anyar ing sidebarku! Wah!

Komentar Paling Anyar saka Overlay Situs

Kira-kira 10% klik liyane liwat tautan komentar langsung ing sangisore kiriman. Iki apik tenan! Kaya sing dakkarepake blogku, pengunjung pancen ngandelake komentar wong liya kanggo ndeleng apa sing menarik utawa ora menarik ing situsku.

Kanca saka kerja, Randy, ngandhani yen dheweke mung maca kiriman sing duwe 1 utawa luwih komentar ing blog. Aku ngira menarik lan aku nggawe modifikasi kanggo tema kasebut kanggo nunjukake jumlah komentar; Nanging, aku ora bisa ngukur pengaruh nyata saka pangowahan kasebut.

Dina iki, aku yakin wis mbuktekake sepira pentinge komentar, uga nampilake komentar babagan postingan. Aku malah nyoba nggawe tugas liyane ing kaca omahku ... bisa uga dhaptar kiriman sing paling akeh komentar. Sampeyan bakal nuduhake manawa media sosial pancen penting pacelathon
. Milih topik sing apik lan nulis kanthi apik minangka bagean saka persamaan, nanging masarakat minangka makhluk sosial - lan seneng karo topik sing dikarepake.

CATETAN: Aku mbukak Rama Rob Marsh anyar Komentar plugin Bener ... Rama Rob minangka Pendhita Katulik Roma! Aku ora ngandel yen kekuwatan plugin kasebut duwe pengaruh saka Ndhuwur, nanging aku yakin manawa ana kapercayan sethithik ora bakal lara, bener? Matur suwun, Rama Rob!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku setuju. Aku uga wis ngerteni iki ing statistik webku. Aku mikir desain situs webku bisa diowahi supaya komentar luwih misuwur, mula dadi tugas liya sing kudu daklakoni ing sawijining sore 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.