Wadhuh! Komentar bali.

Aku nindakake plumbing sethithik ing situsku - aku bosen banget karo volume komentar spam sing luar biasa sing dakkirim. Umume, Akismet pancen kerja keras nalika ngrampungake, nanging kudu ana wangsulan liyane. Aku wiwit dolanan sawetara javascript sing bakal ngasilake nilai lapangan sing didhelikake sing wis dikirim lan ngesahake komentar, nanging malah nggawe komentar lan blogku wis meneng wae.

Thanks kanggo Julie kanggo nambah masalah karo aku!

2 Komentar

  1. 1

    Hei Doug,

    Seneng ndeleng aku dudu siji-sijine sing edan karo komentar spam - dakkira meh ora bisa bertahan saka gelombang pungkasan sing nggegirisi ...

    Aku seneng banget ndeleng sampeyan ngatasi masalah iki, amarga sampeyan bisa ngerti apa sing kedadeyan ing mburi. Apa sing ditindakake kabeh perkara anti-spam liyane? Aku duwe salah siji wong bisu "nambahake nomer loro iki" sing miturut teori kudu bisa digunakake kanthi apik, nanging ana pirang-pirang spam - kepiye kedadeyan ?! Miturut teori, yen sampeyan kudu nambah rong nomer kanthi bener kanggo verifikasi manawa sampeyan manungsa, komentar kasebut kudune ditampilake, lan mesthine ora ana moderat apa-apa, bener?

    Salah sawijining potongan paling apik sing wis diinstal yaiku plugin IP Ban. Aku bisa nyinaoni babagan SQL, ngangkut IP spam, lan banjur nambah kanthi manual supaya ora dilarang. Apik banget (luwih becik yen entuk IP dhewe lan ditambahake), lan katon bisa mblokir upaya sing nguwatirake ngirim luwih akeh.

    Aku ngarep-arep bisa ndeleng apa sing bakal sampeyan pikirake!

  2. 2

    Yo wis! Aku bisa menehi komentar marang sampeyan. Aku isin yen duwe pirang-pirang postingan kanggo blogku dhewe sing tansah sampeyan tautan …… lan aku durung ngirim. Cathetan dhewe: gaweyan bengi iki!

    Ora sabar ngenteni sampeyan ing Kamp Web minggu ngarep!

    Jules

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.