Kepiye Komentar Pangaruh Peringkat Mesin Telusuran

komentar

Apa komentar ing blog liyane mbantu peringkat mesin telusuran? Algoritma peringkat Google abot banget ing tautan sing relevan bali menyang situs sampeyan. Amarga tautan bali menyang pitulung situs sampeyan, apa ora bakal menehi komentar yen menehi komentar lan ninggalake link sampeyan ing endi wae bakal entuk manfaat kanggo situs sampeyan? Ora persis.

Ing video anyar iki, Matt Cutts (Kualitas Telusuran kanggo Google) mbahas babagan kemungkinan risiko ngidini pangguna ngirim komentar nganggo spam link ing blog sampeyan. Sampeyan duwe kontrol konten ing situs web sampeyan, lan yen Google nyekel sampeyan ngubungake menyang situs web spammy, mesthine bakal uga dianggep situs web sampeyan spammy.

Dheweke uga nutulake sebab Google biasane ora ngukum situs web sampeyan amarga tautan mlebu spam. Yen Google ngukum situs web kanggo jinis link apa wae, mula pesaing bakal nggawe link paling ala kanggo nyoba ngilangi persaingan saka asil telusuran.

Isih akeh blog sing ora nambah rel = "nofollow" atribut kanggo komentar komentar. Napa pemilik blog pengin nggawe iki?

A blog dofollow link komentar minangka hadiah sederhana kanggo pangguna sing nambah komentar lan umpan balik sing penting. Pemilik blog entuk komentar sing digawe saka pangguna lan pengunjung sing menehi komentar apik entuk tautan dofollow. Umume blog sing ngidini tautan komentar dofollow moderat komentar lan tautan kasebut, mula sampeyan ora bisa lolos nalika ngirim link kajaba komentar sampeyan menehi kontribusi lan nambah nilai ing postingan blog.

Alesan liya blog bisa ngidini komentar dofollow yaiku yen blog wis suwe lan pemilik ora nganyari platform kanthi asring. Pracaya utawa ora, ana ewonan blog sing durung dianyari wiwit atribut rel = 'nofollow' ditemokake. Akeh blog sing isih digunakake lan kiriman anyar ditambahake kanthi rutin. Akeh blog kasebut moderat utawa diisi spam komentar blog.

Yen sampeyan nyoba nggawe profil backlink sampeyan tetep adoh saka kiriman blog kanthi komentar spam liyane. Sampeyan ora bakal entuk hukuman saka ngirim link ing jejere tautan spam, nanging Google asring ngenali kaca sing spam kasebut lan nyaring saka grafik link.

Ing kasus paling umum, upaya nggawe profil backlink kanthi ngirim tautan komentar blog ora pati penting amarga situs-situs kasebut biasane ngemot akeh tautan komentar saengga regane PageRank dipérang banget kanggo ngliwati nilai sing cukup. Blog tautan komentar karo atribut rel = 'nofollow' ora bakal menehi nilai apa wae menyang situs web sampeyan.

9 Komentar

  1. 1

    Jeremy,

    Iki minangka informasi sing luar biasa. Nanging, siji cathetan sing bakal dakkarepake yaiku menehi komentar apik ing blog blogger liyane supaya sampeyan bisa nggatekake. Nalika pisanan miwiti blog, aku asring komentar ing blog lan nyedhiyakake konten lan diskusi sing apik. Akeh sing ngerti lan wiwit nyambung menyang blogku. Aku ngerti dudu perdagangan 1: 1 ing backlink, nanging bisa ngasilake!

    Uga - Aku ngira Google wis nyetel cara anggone ngrampungake nofollow lan dofollow amarga apa sing ditindakake wong SEO karo pemotongan kaca ... apa ora ngono?

    Kirim apik! Matur nuwun!

  2. 2

    @Doug - Musim panas pungkasan ing SMX Advanced Matt Cutts nyaranake supaya kita mikir babagan PageRank minangka "nguap" nalika atribut nofollow ditambahake. Yen kita ujar minangka tembunge, iki tegese sampeyan ora bisa nggawe utawa ngukir PageRank situs kanthi nggunakake atribut nofollow.

    Kanggo kesederhanaan, ayo ngomong yen postingan blog sampeyan duwe regane PageRank 10. Sampeyan duwe kemampuan kanggo ngirim nilai iki menyang kaca web liyane liwat tautan. Yen sampeyan nyambung menyang 9 kaca liyane ing situs web sampeyan lan 1 situs web eksternal, sampeyan bakal kelangan 10% nilai PageRank sing sampeyan bisa terus mbukak liwat situs web sampeyan. Nalika atribut nofollow digunakake dening Google, SEO sing cerdas nyoba nambah atribut iki menyang tautan eksternal ing skenario iki kanggo njaga kabeh PageRank. Pikirane yaiku iki bakal nguatake kaca internal liyane ing situs web. Yen kita yakin Matt Cutts babagan PageRank sing nguap babagan nofollow, mula taktik kaca PageRank sculpting kanthi atribut iki ora ana regane.

  3. 3

    Penting, sampeyan kudu nyebutake yen isih ana link kanggo ngubungake sumber daya liyane sing penting ing postingan blog sampeyan. Enrich postingan blog nganggo video, gambar, link lan informasi migunani. Sampeyan bisa uga entuk luwih akeh regane PageRank saka wong-wong sing milih ngubungake menyang postingan blog tinimbang apa sing bakal kelangan sampeyan ngubungake menyang rong sumber liyane sing terkenal. "Menehi lan sampeyan bakal nampa", "Menehi entuk", karma, lan liya-liyane. Sampeyan bakal bisa ngerti. Iku bisa.

  4. 4

    Aku uga pengin nyathet manawa Google duwe hak kanggo nglirwakake atribut nofollow. Dheweke biasane ora bakal nglirwakake atribut iki ing tautan komentar blog. Nanging bisa uga milih ora nglirwakake atribut iki ing situs media sosial populer kaya Twitter yen wis nggawe akun sing bisa dipercaya. Conto liyane yaiku yen CNN.com milih nambah nofollow menyang saben tautan. Google bisa uga ora nggatekake umume atribut amarga dheweke percaya manawa link ing CNN.com minangka editorial sing terkenal babagan situs web.

  5. 5

    Aku wis maca sawetara postingan blog babagan topik iki lan kabeh padha biasane ngomongake babagan komentar blog minangka spam. Pitakonku yaiku apa yen sampeyan menehi komentar ing blog dofollow kanthi komentar moderat sing cocog karo situs sampeyan kanthi komentar nyata? Kepiye mesin telusuran ngatasi link kasebut? Apa tautan luwih murah tinimbang komentar tinimbang yen ana ing postingan blog?

  6. 6

    Pos sing apik, Jeremy.

    Ora preduli babagan regane, nyata utawa sing dirasakake, saka komentar blog, iki minangka conto babagan kabeh konten.

    Ngirim komentar sing relevan lan migunani ing blog isih bisa mbantu pangguna pangguna menyang situs lan layanan sampeyan. Kanthi nyedhiyakake awak dhewe, kepribadian, reputasi sampeyan kanggo wong liya sing dadi otoritas sing bakal digoleki.

  7. 7

    Tautan editorial sing jujur ​​sing dikirim ing komentar blog sing ora ngemot atribut rel = 'nofollow' minangka tautan sing valid menyang Google.

  8. 8

    Nggawe link kanthi bener liwat blog sing padha / akrab menyang pasar ceruk sampeyan bakal nggawe lalu lintas menyang situs sampeyan. Yen sampeyan menehi komentar sing menarik, nambah angka ing postingan blog kasebut, pamilik blog seneng nampa komentar kasebut lan ngidini sampeyan uga ngilangi tautan.

    Aku nyaranake gabung karo obrolan babagan Apa sing nggawe Peringkat Halaman situs web tambah ing Startups.com! Sampeyan bisa tindakake iki http://bit.ly/cCgRrC link kanggo langsung takon lan jawaban sing wis dikirim dening ahli liyane.

  9. 9

    Jeremy, yen ana sing nggunakake WordPress CMS, ora bakal kasedhiya kanggo milih = tindakake status menyang komentator tartamtu. Kepiye cara ngrampungake iki?

    Ditambah maneh, ana diskusi babagan "sampeyan ora kudu nuduhake rangking kaca karo situs web liyane". Apa ana validitas ing argumen iki?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.