Ora apa-apa kanggo Nolak Komentar Negatif

NegativeNalika aku ngomong, kaya saiki, menyang pamirsa para pelaku bisnis sing kepengin blogging, iki minangka pratelan sing asring nggawe bolam ing sirahe.

Nggih Sampeyan bisa moderat komentar. Nggih Ora apa-apa kanggo nolak komentar negatif. Aku nyaranake kanggo kabeh bisnis supaya komentar moderat. Aku uga nyengkuyung bisnis sing padha, kanggo nganalisa kesempatan lan risiko sing ana gandhengane karo komentar negatif. Yen kritik konstruktif sing bisa ditindakake utawa wis dirampungake dening perusahaan sampeyan, mbukak kesempatan sing apik kanggo sampeyan nuduhake transparansi lan mbuktekake manawa sampeyan ora mung ngrungokake, nanging uga nindakake kritik pengunjung.

Pancen ironis yen kita kabeh njlentrehake ngandhani babagan terbuka lan transparan sing dikarepake para pengusaha lan perusahaan ... nanging nalika ana ing posisi sing transparan, kita asring mikir kaping pindho. Aku yakin ana skala komentar lan konten sing digawe pangguna sing kudu diawasi lan dianalisis kanthi teliti:

  1. Tegese Komentar

    Sawetara pengunjung pancen ora sopan, sindiran, sinis lan / utawa ngremehake. Aku nyengkuyung bisnis sampeyan supaya bisa langsung nanggapi wong-wong kasebut supaya bisa ngatasi kahanan kasebut lan menehi ngerti manawa sampeyan ora ngidini konten kaya ngono ing situs sampeyan. Aku ora mikir manawa ana wong sing nyalahake bisnis amarga nolak komentar sing duweni potensi gawe piala bisnise. Iki dudu babagan transparansi, nanging nglindhungi bisnis sampeyan supaya karyawan bisa tetep urip.

    Ngandika, aja nolak komentar lan terusake kaya ora ana kedadeyan. Yen wong duwe keberanian kanggo ngina sampeyan ing situs web sampeyan dhewe, dheweke bakal duwe rasa wani kanggo ngina sampeyan ing situs web uga. Kesempatan kanggo bisnis yaiku ngobrol karo wong sing 'adoh saka wates'. Sanajan sampeyan ora bisa mbenerake kahanan, nindakake upaya sing paling apik kanggo kepentingan sampeyan.

  2. Komentar Kritikal

    Sawetara pengunjung bakal ngritik babagan pendapat, produk utawa layanan sampeyan. Iki minangka wilayah abu-abu ing endi sampeyan bisa milih nolak komentar lan menehi ngerti, utawa luwih apik - sampeyan bisa ngatasi kritik kasebut ing publik lan katon kaya pahlawan. Sampeyan uga bisa ngidini komentar lenggah… kaping pirang-pirang masarakat rumangsa seneng yen dheweke melu lan terus. Liyane wektu, sampeyan bakal gumun karo jumlah pamaca sing bakal mbela sampeyan!

    Yen kritik sing terkenal, bisa uga sampeyan bisa ngobrol karo wong sing kaya ngene ...

    Doug, aku nampa komentar sampeyan ing antrean moderatku lan saranane pancen gedhe. Aku luwih seneng ora nuduhake iki ing situs - muga-muga sampeyan ngerti - nanging pendapat sampeyan akeh tegese kanggo kita lan pengin njaluk sampeyan dadi dewan penasihat pelanggan. Apa iki bakal dadi minat sampeyan?

    Ana hadiah lan akibat kanggo ndhelikake negativitas. Sanajan sampeyan mikir yen ngisolasi blog saka negativitas, sampeyan bakal ora duwe kapercayan karo pamaca - luwih-luwih yen ngerti yen sampeyan terus-terusan ngindhari negativitas kasebut. Aku nganggep keseimbangan sing ati-ati, nanging sampeyan bakal bisa menang nalika sampeyan bisa ngatasi masalah kasebut, utawa kanthi jujur ​​nerangake dalan sampeyan.

  3. Komentar Positif

    Komentar positif bakal dadi mayoritas komentar sampeyan…. dipercaya kula! Pancen apik banget yen ana wong sing seneng banget ing web. Ing 'dina enom' ing web, istilah sing digunakake kanggo nulis email elek menyang wong liya diarani 'nyala-nyala'. Aku durung nate krungu babagan wong sing 'diobong' nanging aku yakin isih kedadeyan.

    Masalah karo 'nyala-nyala' yaiku nesu-nesu lan negativitas sampeyan duwe papan permanen. Internet kayane ora lali ... ana wong, ing endi wae bakal bisa menehi komentar kotor sampeyan. Aku yakin aku wis menehi komentar negatif ing njaba, nanging dina iki aku luwih cocog karo njaga reputasi sing sehat online. Aku percaya umume wong (waras) ngerti reputasi online saiki lan bakal ngupayakake supaya bisa dilindhungi.

    Kasus kasebut yaiku John Chow ngumumake babagan maniacal, sanajan cethek, plot blogger kanggo nggunakake komentar kanggo bisnis kanthi jujur. John nindakake tugas banget kanggo nyelidiki lan mbuktekake ora jujur ​​saka blogger sing dimaksud. Jeneng John saka jabatane sampurna… blogger iki ngrusak reputasine dhewe. John nembe lapor!

Secara pribadi, aku nemoni para blogger sing menehi komentar babagan sawetara kirimanku. Reaksine apik tenan, umume wong ora nggatekake kritikku marang dheweke ... dheweke nanggap kanthi njijiki tumrap negatipitas 'flamer' kasebut. Ing sisih liyane koin, aku duwe blogger (sing wis kondhang) sing menehi utang marang aku kanggo produk sing dikembangake kanggo dheweke. Dheweke uga nyingkiri agensi koleksi sing dakparingake.

Aku ora bakal 'metu' dheweke ing blogku sanajan nggodha banget. Aku mung percaya manawa wong bakal nganggep aku minangka wong kasar. Aku yakin dheweke bakal entuk apa sing bakal kedadeyan. Blogosfer cenderung dadi jaringan sing erat saka kanca lan kolega sing saling nyenengake. Para 'sengit' kayane ana ing pinggir, lan 'flamers' ana ing mburine.

Aja mikir babagan negativitas ing web… risiko sing ana gandhengane karo transparan sampeyan luwih gedhe tinimbang manfaate jaringan lan panguwasa bangunan lan reputasi. Lan aja lali yen ora menehi komentar negatif.