CometChat: Teks, Teks Grup, Swara, lan Video Chat API lan SDK

CometChat API lan SDK kanggo Teks, Swara, utawa Video Chat

Apa sampeyan nggawe aplikasi web, aplikasi Android, utawa aplikasi iOS, nambah platform kanthi kemampuan kanggo pelanggan ngobrol karo tim internal minangka cara sing luar biasa kanggo nambah pengalaman pelanggan lan nambah keterlibatan karo organisasi sampeyan.

CometChat mbisakake pangembang kanggo mbangun pengalaman chatting sing dipercaya lan lengkap ing aplikasi seluler utawa web apa wae. Fitur kalebu Obrolan Teks 1-kanggo-1, Obrolan Teks Grup, Indikator Ngetik & Waca, Single Sign-On (SSO), Telpon Swara & Video, Indikator Kehadiran Online, Webhooks & Bot, Lampiran Media Kaya, Riwayat Pesen, lan Pesen Kustom.

Obrolan dheweke API lan kit pangembang piranti lunak sing kuat (SDK) digawe khusus kanggo mbantu sampeyan ngirim luwih cepet lan dadi fleksibel kanthi telung langkah prasaja:

  1. Instal SDKs - Kit pangembang piranti lunak kasedhiya kanggo Android, iOS, lan JavaScript. Lan kabeh padha bisa bebarengan, supaya cross-platform gampang diatur.
  2. Sambungake kanthi Aman – Baris kode siji nyetel sambungan aman menyang layanan CometChat nggunakake protokol dhasar sing padha karo WhatsApp.
  3. Mbangun Pengalaman Panjenengan – Gunakake unsur UI karo SDKs CometChat lan gawe fitur lan ekstensi sing dibutuhake kanggo nggawe pengalaman lengkap.

CometChat uga duwe conto kode lengkap sing kasedhiya gratis ing GitHub. SDK bisa digunakake kanthi apik ing Angular, React, React Native, Swift, Kotlin, PHP, Java, Laravel, Flutter, Firebase, NextJS, VueJS, lan liya-liyane. Tutorial kalebu carane nggawe aplikasi livestream, klon Snapchat, aplikasi klon Clubhouse, aplikasi Flutter Chat, WebEx Clone Chat App, lan ndhelik HIPAA App Telemedicine Compliant, Zoom Clone App, Discord Clone Chat App, WhatsApp clone, Slack Clone, Tinder Clone, lan liya-liyane!

Rega yaiku Pay-As-You-Go lan gumantung saka fitur lan panggunaan. Kanthi CometChat Gratis Selamet rencana, sampeyan bisa prototype, mbangun lan test kanggo anggere sampeyan perlu kanggo nganti 25 pangguna aktif saben wulan. Aja mbayar apa-apa nganti sampeyan siap kanggo skala! 

Mulai gratis

Pengungkapan: Aku afiliasi kanggo KometChat lan aku nggunakake link afiliasi ing artikel iki.