Colts: Superbowl Champ! Careerbuilder: Kalah!

UPDATE: Aku salah babagan iki, nuwun sewu Careerbuilder!

Wis akeh kiriman babagan Superbowl. Siji-sijine sen mung 2 yaiku game sing luwih apik tinimbang sing wis dideleng suwene. Aku seneng Colts menang! Organisasi kanthi kelas, martabat, lan dipimpin dening pelatih Kristen kulit ireng. Iki minangka pesen apik kanggo kabeh wong supaya bisa sukses.

Pemenang Superbowl liyane yaiku Careerbuilder… IMO, dheweke duwe iklan Superbowl sing paling apik. Nanging, ing kebodohan sing biasa ditemokake, perusahaan (koran) kasebut ora milih pemasaran virus lan ora ngidini wong masang pariwara ing situs liya. Dheweke mung ora entuk. Tulang Balung. Klik video kasebut lan sampeyan bakal bisa ndeleng apa sing dakkandhakake.

Sapa wae sing njupuk keputusan supaya ora dadi virus, kudu dipecat. Ikuti acara televisi sing paling akeh ditonton ing dunya, tambahkan pariwara sing apik, banjur aja nganti wong nuduhake lan ngomong babagan dheweke. Wong kapitunan.

Deleng iklan ing kene:
http://www.youtube.com/watch?v=oCsLITgWzTI
http://www.youtube.com/watch?v=z-En-JrsBBc

5 Komentar

  1. 1

    Yen perusahaan pengin nggawe konsumen seneng, dheweke kudu uwal saka pariwara Super Bowl sing larang regane lan luwih milih investasi karo Kepala Pelanggan, sawijining wong sing duwe daya supaya bisa dadi pelanggan? pikiran

    Nanging dheweke mbuwang wektu lan dhuwit kanggo nggawe manawa pariwara kasebut lucu lan nyenengake, tegese ora adol produk liyane. Pemasar sing apik nggumunake konsumen kanthi menehi ide anyar babagan cara lan kenapa nggunakake produk tartamtu. Iklan sing digawe dening masarakat khas utawa selebriti misuwur bisa ngguyu, nanging ora bisa ngasilake dodolan. Kanggo saben dolar sing sampeyan lakoni, sampeyan kudu ndeleng dhuwit maneh lan aku sangsi manawa perusahaan-perusahaan kasebut ngasilake tambahan $ 2.6 yuta amarga iklan Super Bowl kasebut.

    Pemasar kudu mandheg mikir manawa pemasaran kudu kreatif. Kudu adol barang lan jasa. Kadhangkala, pemasaran kreatif paling sithik sing paling efektif.

    Mark Stevens
    CEO MSCO
    http://www.msco.com/blog

  2. 2

    Tandhani,

    Ana 'genre' sing diarepake Ads Superbowl. Komedi mesthi diarep-arep. Uga, komedi mbantu mbantu merek… sampeyan kelingan iklan lucu tinimbang sing serius. Intine ing postingan iki yaiku Careerbuilder nandur dhuwit, nggawe sawetara hits, lan banjur mbuwang kabeh kanthi ora ngidini marketing virus njupuk alih. Wirang.

    Aku setuju yen dhuwit bisa luwih larang. Kayane Superbowl Ads mesthi dadi gamble… GoDaddy main taun kepungkur lan menang. Ing taun iki, aku gelem yakin manawa pariwara ora bakal menehi pengaruh sing dikarepake. Iklan Superbowl bisa uga njaluk sampeyan disenengi wong liya - nanging mung sampeyan sing bisa njaga. Investasi lan kreativitas luwih sithik ing sisih 'njaga' persamaan kasebut bakal ngasilake luwih apik!

    Matur nuwun kanggo maca lan menehi komentar!
    Doug

  3. 3

    Paling ora, dheweke dikirim ing YouTube. Dadi, dheweke ora ngidini sampeyan nampilake kabeh video, nanging apa sing paling ala yaiku? Sampeyan isih ngirim video kasebut.

    Aku yakin manawa logika manajemen yaiku kanthi cara iki bisa uga bisa ndeleng komentar ing sak papan.

    Aku ora bisa mikir sebabe sampeyan bakal ngirim menyang YouTube, ayo wong nyambung, nanging meksa wong bali menyang YouTube kanggo nonton.

    • 4

      Hi Paul,

      Aku ora yakin apa alasane. Sejatine ora ana kode semat ing situs kasebut… Aku nyoba hack string embed lan entuk apa sing sampeyan deleng ing ndhuwur. Pancen ala banget - dheweke ngalahake tujuan YouTube lan Jaringan Sosial.

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.